Pedro Martínez: "No hem perdut la fe quan estàvem a baix"

El tècnic està content amb la victòria i pel fet que els seus xics no baixaren els braços malgrat estar per sota en el marcador

Guardar

vbc-cjb-15
vbc-cjb-15

Valoració del partit davant el Lokomotiv

"Hem tingut sort, hem sigut regulars en el tercer quart. Hem tingut un tir afortunat en l'últim segon, però el més important és que no hem perdut la fe quan estàvem a baix en el tercer i última cambra. Estem contents d'haver guanyat, sobretot per Antoine que ha ficat el tir. Crec que hem fet un partit competitiu malgrat no jugar-nos res. Cert és que no hem fet el nostre millor partit però tampoc ens jugàvem gens".

 

Següent ronda de la 7Days Eurocup

"A partir d'ara la competició comença des de zero en el grup. El que hem fet perd valor i els quatre equips comencem en igualtat de condicions. Els partits són a anada i volta, la competició és igual per a tots, les possibilitats les mateixes per a tots. És un grup difícil i complicat per a classificar-se. També és difícil per als nostres rivals, el grup està molt obert i intentarem fer les coses bé. Ara mateix no sóc capaç de fer una valoració i dir qui podria quedar-se fóra del grup. Cal tenir molta cura per a no ser la teua el que es quede fóra. Hem de ser humils, fer les coses ben a casa i intentar traure algun partit fora per a poder competir quan arribe eixe moment".

Destacats