Pedro Martínez: "El que realment m'importa és el treball que no ix en les estadístiques "

El tècnic acaba la trobada satisfeta a pesar que els ficaren 91 punts

Guardar

1617_VBC-BKN (16)
1617_VBC-BKN (16)

Valoració del partit

Crec que ha sigut un bon partit nostre sobretot en atac i en esforç defensiu. Hem castigat bé situacions de pick & roll, bon ritme. Estic satisfet a pesar que ens hagen ficat 91 punts perquè ells tenen molta qualitat, tenen jugadors xicotets molt ràpids, molt verticals... Estic content amb el bon treball realitzat.

 

Faltes i tècniques de la trobada

Si ara mateix haguera de fer memòria, no recorde l'última vegada que em van xiular una tècnica. No em solen xiular i per la nostra filosofia d'equip la tècnica de Rafa i la meua ens costen diners. No podem estar contents per res, no ho cerquem i no ens agrada, no és positiu per a l'equip. En el que depén de nosaltres hem d'evitar que ens les xiulen. Una vegada ha passat el destacable és que l'equip no s'ha descentrat. Més enllà del dany que et puga fer hem sigut capaços de passar pàgina ràpidament i no enfonsar-se. Hem perdut 22 pilotes, que passen desgràcies és normal i si passen el important és tenir una bona actitud i no quedar-se ancorat en el que ha passat.

Intensitat de defensa

Sempre hi ha matisos i coses a millorar, cal ser positius, amb Slava hem millorat algunes coses que trobàvem a faltar com poden ser els taps, canviar tirs... La veritat és que ens mantenim i millorem. El positiu és el treball de l'equip, l'important és ajudar-se, jugar amb intensitat. El que realment m'importa és el treball que no ix en les estadístiques d'activitat, posicions, tancar-se, posar-se en línies de passada, açò és el que marca la diferència entre defensar bé o regular.

L'afició

L'afició ha estat excel·lent. Crec que s'ha vist un bon partit. El 99-91 no ha sigut un partit de ficar punts per ficar-los. Ha sigut un bon partit, amb un bon ambient, l'equip ha estat bolcat i ha sigut un bon dia per a tots.

Destacats