Ovació a la història viva del club

La presentació del València Basket, tota una festa al record

Guardar

_MAP5555
_MAP5555

La Fonteta es va vestir ahir de gala per a rebre als seus herois. La presentació del València Basket va estar banyada pel record. El club taronja va aconseguir reunir per a la posada en llarg de la seua trentena temporada al primer entrenador de la història, Toni Ferrer i un elenc de jugadors que recorren tota la trajectòria del Club i que inclouen a onze dels tretze jugadors amb més partits de la història de l'entitat: José Lluch, Javier Esquerre, Paco Pallardó, Sergio Coterón, Juan Carlos Fangs, Salva Díez, Indi Díaz, Brad Branson, José Luis Maluenda, César Alonso, Rubén Burgos, Bernard Hopkins, Alessandro Abbio, Vule Avdalovic i Florent Pietrus. Tampoc van faltar i van ser els que van posar en peus la Fonteta Víctor Luengo, Nacho Rodilla, Berni Álvarez, Deixen Tomasevic i Antoine Rigaudeau.

Video commemoratiu i en el descans: sorpresa

Els primers a saltar a la pista van ser els components dels 49 equips de la pedrera. La pista central es va omplir amb més de 500 xiquets per a rebre als històrics del club. Una vegada tots van tenir el seu minut de glòria, es va projectar un vídeo d'una família d'aficionats on la néta narra a través de les paraules dels seus avis i els seus pares la història del club.

[su_youtube_advanced url="https://www.youtube.com/watch?

_MAP5665_MAP5707

 

 

 

 

 

Les sorpreses no van acabar ací doncs en el descans, el Club va fer cridar de nou a tots els històrics amb la finalitat de fer-los lliurament d'unes samarretes commemoratives d'enguany tan especial.

En arribar al minut 30 de partit, just abans que començara el tercer quart, el Club va tenir un detall amb la seua afició. Representants de totes les Penyes de València Basket van saltar a la pista portant els quatre trofeus que atresora el conjunt taronja i van bufar les veles d'un pastís especial commemoratiu del 30 aniversari.

Destacats