Muñiz abans del partit contra el Córdoba: "L'equip va preparat"

En la roda de premsa setmanal l’entrenador es va mostrar optimista i segur dels elements que té

Guardar

Juan López Muñiz
Juan López Muñiz

El bon present del Levante ja no és notícia. Arrere va quedar l'eliminació de la Copa del Rei, una taca llunyana que no fa mal. Ara marxa primer en la classificació i vol mantenir el seu lloc. A això se suma l'evident estat d'ànim dels seus jugadors, que últimament han sigut protagonistes en diversos mitjans de comunicació com els reis de la Categoria de Plata.

Ahir al matí Muñiz va parlar en una nova roda de premsa, mostrant-se tranquil pel futur immediat del seu equip. "L'equip va preparat i sobretot amb les sensacions que portem de partits anteriors".

L'asturià sap que té una bona base tant en els últims partits com en el seu planter, probablement el més complet de la categoria: "La plantilla és àmplia i és compensada. Són conscients que els 22 no poden jugar", va dir. "Estan mentalitzades que l'única manera de rendir a bon nivell és mantenir un nivell alt d'entrenament", va asseverar donant-li importància al fet que ningú ha de perdre el ritme de joc per al moment en què hagen de rendir en el camp.

A més d'al·ludir a les ganes que tenen tots els seus jugadors de participar del bon moment, va tenir paraules per a la disciplina en el camp de joc: "Sabem que la línia és eixa, de treball, d'esforç, sacrifici (...) No escatimar esforços en els noranta minuts", va dir respecte a l'esperit que han de mantenir els seus pupils durant tot el partit, sense admetre marge d'error. "En el moment que no rendisques a eixe nivell tots els equips tenen problemes".

"Aconseguir una victòria sempre és important que siga contra el Córdoba o contra qualsevol altre equip", va dir referint-se al partit que disputarà l'equip aquest dissabte a les 18.00 hrs. "Independentment del resultat l'equip donarà un bon nivell", va rematar.

Arxivat a:

Destacats