Mor l'expresident del València CF Jaume Ortí

Guardar

juame-orti
juame-orti

El València CF vol expressar públicament la seua consternació i les seues més profundes condolences per la defunció de l'expresident del València CF Jaume Ortí este divendres 24 de novembre de 2017, als 70 anys. El Club, en contacte permanent amb la seua família, desitja unir-se al dolor de tots els afins del que va ser president del València CF des de juliol de 2001 fins a juny de 2004, coincidint amb l'època esportiva més brillant dels últims anys. Descanse en Pau.

jaume_orti_dobleteJaume Ortí, el president del València CF més laurat, es trobava hospitalitzat en l’IVO mentre lluitava contra un càncer de pulmó que patia des de fa mesos. Tant la família com el mateix club ha mantingut fora dels focus la malaltia que Ortí pateix des de fa un temps.

Les xarxes socials, sota el hashtag de #ForçaBonicoOrti s’ha omplert de missatges d’ànim, lluita i força tant d’exjugadors com d’aficionats. De fet Jaume Ortí és lloat per ser el president més volgut per l’afició, així com el mandatari sota el qual es van aconseguir les Lligues de 2002 i 04, la Copa de la UEFA i la Supercopa d’Europa de 2004 i d’Espanya.

Jaume Ortí va arribar a la presidència del València Club de Futbol en 2001 després de la renúncia de Pedro Cortés com a president. No obstant això, la seua relació amb els càrrecs directius del club blanquinegre ve des de 1994 quan va accedir al consell d’administració al costat de Paco Roig., accedint a l’adreça del club eixe mateix any.

Després d’eixe pas per les altes esferes del valencianisme, Jaume Ortí va ser cercat per Layhoon per a servir de representació social mostrant el seu suport a la gestió realitzada des de Meriton. També va passar per diversos mitjans de comunicació com contertulià de l’actualitat valencianista, En l’actualitat, estava allunyat de la vida pública a causa de la seua malaltia.

 

Arxivat a:

Destacats