Jaume Ortí, el president més laurat, en situació crítica

El que fóra màxim dirigent es troba ingressat en l'IVO i lluita contra un càncer de pulmó des de fa mesos

Guardar

jaume_orti_doblete1
jaume_orti_doblete1

Jaume Ortí, el president del València CF més laurat, es troba hospitalitzat en l'IVO mentre lluita contra un càncer de pulmó que pateix des de fa mesos. Tant la família com el mateix club ha mantingut fora dels focus la malaltia que Ortí pateix des de fa un temps. No obstant això, l'ingrés i els mals presagis han fet que des de la societat i l'afició valenciana es manara missatges d'ànim a l'expresident.

Les xarxes socials, sota el hashtag de #ForçaBonicoOrti s'ha omplert de missatges d'ànim, lluita i força tant d'exjugadors com d'aficionats. De fet Jaume Ortí és lloat per ser el president més volgut per l'afició, així com el mandatari sota el qual es van aconseguir les Lligues de 2002 i 04, la Copa de la UEFA i la Supercopa d'Europa de 2004 i d'Espanya. Fins i tot s'està promovent el fet d'acudir este pròxim diumenge, en record a Ortí, amb perruques taronges tal qual va celebrar els títols el mateix expresident.

jaume_orti_dobleteJaume Ortí va arribar a la presidència del València Club de Futbol en 2001 després de la renúncia de Pedro Cortés com a president. No obstant això, la seua relació amb els càrrecs directius del club blanquinegre ve des de 1994 quan va accedir al consell d'administració al costat de Paco Roig., accedint a l'adreça del club eixe mateix any.

Després d'eixe pas per les altes esferes del valencianisme, Jaume Ortí va ser cercat per Layhoon per a servir de representació social mostrant el seu suport a la gestió realitzada des de Meriton. També va passar per diversos mitjans de comunicació com contertulià de l'actualitat valencianista, En l'actualitat, estava allunyat de la vida pública a causa de la seua malaltia.

Arxivat a:

Destacats