Montoya, Suárez i Medrán: Inscrits en la Lliga de Futbol Professional i Santos prop de Nuno

Jesús García Pitarch encara no inscriu a Nani i l’entrenador del Porto s’interessa per Santos

Guardar

Aderllan Santos
Aderllan Santos

L'inici de setmana ha portat prou novetats en el València a part del triomf d'ahir. En primer lloc, els nous incorporats (Montoya, Suárez, Medrán) han sigut inscrits i, per tant, van estar a la disposició del tècnic Pako Ayestarán ahir en el partit contra Las Palmas, que el club che va perdre per 2-4. Pel seu costat, Nani serà inscrit aquests dies per a estar disponible contra l'Eibar, ja que anit no va poder jugar a causa de la sanció que arrossega des del Fenerbahçe.

En segon lloc, sembla que aquests dies es tancarà el capítol del Fair Play Financer i la necessitat de cobrir-ho per part del club. S'ha aconseguit un contracte televisiu i, si es fan les operacions oportunes, ja començarien a quadrar els comptes, a més que Orbán i Santos (no van ser convocats per al partit contra els canaris), sumant-se a Abdennour, poden ser opcions de venda. No obstant això, són Abdennour i Santos els que estan més prop de la porta d'eixida del Mestalla d'acord a la necessitat de vendre a un jugador perquè arribe un altre central per a inscriure, sense —òbviament— massa despeses.

I quin és l'equip interessat per aquests dos defenses que no han rendit el que s'esperava? Ni més ni menys que el Oporto de Nuno Espírito Santo, com a consigna A Bola, dos jugadors que coneix del seu pas pel València i que a més va ser decisiu en el seu traspàs. Sembla que l'entrenador portugués segueix confiant en el tunecí (amb un valor de mercat de 10 milions d'euros) i el brasiler (5 milions), aquest últim amb més opcions perquè el primer és més car. És l'Everton, interessat fa dies, el més relacionat amb Abdennour perquè és un equip amb més poder adquisitiu, per la qual cosa sembla més probable l'eixida de Santos a Portugal que la de Abdennour a Anglaterra.

Els dubtes es dissiparan mentre passen els dies i s'acosta el final de mes.

Destacats