Mestalla esclata: l'afició valencianista no callarà

Guardar

Peter Lim
Peter Lim

Jaume Doménech, que va haver de patir els problemes defensius en la derrota del dimarts, es va mostrar preocupat després del partit. "Ha sigut un desastre (...) El de hui és lamentable. L'única cosa bona és que la gent ha vingut i ha recolzat mentre hem estat en el partit".

Des de la porteria, el valencià va poder veure les desenes de pancartes que es desplegaven en les graderies de Mestalla. "Lim, vende y vete ya", es va veure per la transmissió televisiva. Abans del partit, part de l'afició esperava amb una pancarta geganta que resava "Lim go home". Després del partit, es va escoltar un cor que deia "Lim, estafador!".

"La situació és difícil però els únics que la podem traure som els que estem ací (...) Sigues que és difícil demanar-los als aficionats que ens recolzen", ha declarat Voro en la conferència de premsa. L'actual entrenador del Valencia sap que els resultats esportius són els primers que han de canviar perquè la crisi desaparega. És el delegat oficial i un home multiús, però no delega responsabilitats.

"Quanta més pressió hi ha, més gran és el club (...) La gent té dret de mostrar el seu descontentament", va declarar Siqueira en reconéixer que els futbolistes blanquinegres són els grans responsables de la derrota davant el Celta.

Més enllà de l'atac als cotxes dels jugadors a l'eixida de l'estadi, el brasiler, com a molts dels seus companys, és conscient que l'afició, com van demostrar els crits i lemes, s'ha bolcat en contra d'un sol personatge, el rostre del desastre.

Peter Lim

L'avatar del màxim accionista a València, Layhoon Chan, va abandonar la llotja ràpidament després del terme del partit contra l'equip de Berizzo. Esta acció és una espècie de símbol de què està passant; arrancar, sacsejar-se la brutícia per a evitar els insults.

Prandelli va declarar al prestigiós diari italià La Gazzetta dello Sport que perfectament podria haver esperat la decisió del club per a la seua destitució, i així guanyar crèdits econòmics. "Tenia un gran contracte de dos anys. Podia fer-me el astut i esperar al fet que m'acomiadaren", va confessar. "No podia quedar-me en el Valencia".

El tècnic passarà a la història valencianista per la seua marxa, però així i tot ningú ho culpa realment del que ha passat. "Em van prometre una inversió de 30 milions que es va reduir molt", va declarar. De certa forma, l'entrenador que vol reformular-se laboralment després de l'episodi al·ludeix a algú amb les seues paraules, així com fa la presidenta amb el seu temor.

Al moment de parlar de la crisi, el punt d'inflexió dels càrrecs i excàrrecs importants del Valencia és Peter Lim; per a bé o per a mal, callant o parlant. Per descomptat que ningú que estiga compromés i treballe dins de la institució ho culparà. Com a amo té el poder i ningú voldrà contradir-ho.

L'única veritat és que l'afició seguirà queixant-se fins que la situació torne a la normalitat.

Destacats