La Prèvia: Valencia CF vs UD Las Palmas (Hui, 22.00 hrs)

Comença la Lliga per al València amb el Mestalla com a escenari

Guardar

Valencia CF vs UD Las Palmas
Valencia CF vs UD Las Palmas

Setmana prou moguda. Després del triomf per 2-1 del dissabte passat contra la Fiorentina, en un gran partit amb individualitats i joc col·lectiu, l'equip che ha d'enfrontar-se a la seua primera prova pels punts.

La Lliga comença deu dies abans que es tanque el mercat de fitxatges (31 d'agost), i el València, juntament amb el Barcelona, han sigut protagonistes. S'ha parlat que Diego Alves deixa el club per a sumar-se als catalans després de la partida de Claudio Bravo. En les últimes hores s'ha rectificat la informació: Alves podria arribar al Sevilla mentre el Barcelona espera al porter titular de la selecció holandesa, Cillessen, el tapat del moment. De qualsevol forma, el futur més probable del porter brasiler és fora del València.

El cas Paco Alcácer és més complex per tot el que ha succeït literalment. Peter Lim es va reunir amb el president blaugrana Bartomeu i "va arribar" a un acord per a vendre al davanter; Layhoon Chan va confirmar a Alzira que el València no vol vendre-ho; Suso va reafirmar les paraules de la presidenta en la presentació de Mario Suárez;  els seguidors també li van demanar al de Torrent que per favor no se'n vaja.

A més, sona el defensa de 29 anys Ezequiel Garay del Zenit rus, si es va Mustafi o Abdennour. Tot això perquè la filosofia per a enfrontar el Fair Play Financer és clara: si es va un fort, ha d'arribar un fort. I l'argentí té un valor de 20 milions d'euros en el mercat.

En l'estrictament esportiu, l'equip que eixirà a la pista demà serà molt similar al que va eixir contra la Fiorentina, donat el seu bon funcionament. Tot i els canvis, l'onze es va afirmar en la pista i va poder lliurar garanties. No obstant això, contra Las Palmas no podrà estar Nani ni l'autor del primer gol el dissabte, Rodrigo, per sancions que arrosseguen des de la temporada passada.

S'espera que Abdennour, amb la seua continuïtat pendent, jugue més concentrat per a no provocar daltabaixos en la defensa, mentre Enzo Pérez, Parejo i Medrán són segurs per a Ayestarán, com s'ha demostrat en la pretemporada i en la seua implicació en l'últim partit. També és molt probable que siguen titulars Mustafi (que va tornar a entrenar amb els seus companys), Gayà com a lateral esquerre i Cancelo com a dret, mentre Alcácer serà el 9, acompanyat de Santi Mina i Cartabia. Tot i això si no passa alguna cosa inesperada abans que acabe el cap de setmana.

El València li ha guanyat 21 vegades a Las Palmas, ha empatat 7 i ha sigut derrotat 3. En l'última trobada, el 21 de novembre del 2015, van empatar 1-1 amb gol de Paco Alcácer per als blanquinegres i Jonathan Vera per als canaris.

València Extra de nou estarà present per a relatar aquest important partit des de les 22.00 hores.

Llista de convocats:

Diego Alves, Jaume Doménech, Ryan; Abdennour, Cancelo, Vezo, Mustafi, Gayá i Montoya; Enzo Pérez, Parejo, Medrán, Mario Suárez, Fede Cartabia, Carlos Soler i Rober; Santi Mina, Paco Alcácer, Bakkali i Rafa Mir.

Destacats