La justícia posa els seus ulls sobre Lim

Guardar

Monopoly Valencia CF
Monopoly Valencia CF

Ja no és suficient amb els abusos al personal voluntari del club, les males maniobres en els mercats de fitxatges i els mals resultats esportius. Ara Peter Lim haurà de respondre davant la justícia.

Esta setmana va ser admesa per a tràmit la denúncia de Marea Valencianista, en nom de Miguel Zorío, qui acusa que l'empresari de Singapur va ampliar el capital en 2015, quan en realitat els diners provenia d'un préstec de 100 milions d'euros al club.

El demandant va afirmar en el seu moment que alguns dels jugadors obtinguts no costaven el preu que s'havia pagat, amb l'agent Jorge Mendes com implicat en eixes transaccions fosques que no han acabat d'entendre's.

Peter Lim i Meriton no són del gust ni de l'afició ni dels ídols del valencianisme, com Ayala i Kempes, ni tan sols d'alguns que han treballat desinteressadament a Mestalla, els qui han rebut un tracte desconsiderat per l'administració. I el jutjat tampoc està molt d'acord amb ell, ja que ha considerat les raons de Zorío.

Segons han informat alguns mitjans, Marea Valencianista qualifica de "delictes" les accions de Lim quan va cercar més presència en les accions del Valencia en 2015, incomplint així l'article 301 de la Llei de Societats de Capital; una de les ampliacions de capital que es va fer no era necessària.

A partir de l'esmentat article de la llei, d'aquell capital mitjançant compensació de crèdits, almenys una quarta part d'estos han de ser líquids, vençuts i exigibles. A més, amb un venciment que no podrà superar els cinc anys. Específicament ací està el problema.

Està per veure's si la justícia afavoreix a Miguel Zorío i Lim. La veritat és que l'amo del Valencia guanya enemics cada dia.

Arxivat a:

Destacats