La delicada situació del València CF explota per uns compromesos àudios d'Anil Murthy

El diari 'Superdeporte' ha tret a la llum unes declaracions del president del València CF que han generat certa controvèrsia

Guardar

El president del Valencia CF, Anil Murthy
El president del Valencia CF, Anil Murthy

A la complicada situació que ja viu de per si el València CF, ara se suma una nova polèmica. Aquest matí el diari 'Superdeporte' ha revelat uns àudios una miqueta compromesos del president del club, Anil Murthy. En ells, s'escolten diferents opinions i decisions seues respecte a la direcció futura del club que no han assegut res bé a l'afició valencianista.

Entre altres coses, Murthy ha apuntat que, donada la impossibilitat de competir a nivell econòmic i la incapacitat de fer una plantilla en condicions per a entrar en Champions, pretén fer un València CF low cost. També s'ha fet públic que va haver-hi diverses operacions en anys anteriors que van suposar un mal de cap per als comptes del club, i que entrar en Champions no va ser suficient per a sanejar-les.

"Després de la 18/19 entrem en la Champions, guanyem la Copa, i tenim un cost de plantilla de quasi 165 milions. Què ingressem? Tenim 70-80 de TV, més o menys entre 12 i 14 per abonats. Però obrir Mestalla ens costa 6 milions per any. En general estem parlant de 120 milions com a màxim", s'escolta en un dels àudios.

Seguidament, en les converses, Anil Murthy carrega contra jugadors de la talla de Carlos Soler o José Luis Gayà. Pel que respecta al valencià, el president comenta que espera que no signe un contracte al gener, quan podria anar-se'n gratis a un altre club. En cas que això succeïra, Murthy estaria disposat a pagar 100.000 euros a la premsa per a desprestigiar-ho perquè no deixaria diners en les arques de l'entitat.

Quant al futbolista de Pedreguer, el president assegura transmetre-li al jugador que no tindrà una plantilla competitiva la pròxima temporada. "Cal respectar-los la seua ambició de jugar amb la selecció i pujar a un equip que està en Champions. Però al final si jo li dic: 'José Luis, l'any que ve fitxaré poc, pensaràs Què faig ací?'", s'escolta en un dels àudios.

També figura l'actual entrenador del València, José Bordalás. Sobre ell, el president afirma que té una bona relació, encara que diu que té un caràcter complicat. A més, afirma que no van vendre ni van fitxar massa jugadors "perquè créiem en l'entrenador i en la seua capacitat de cara a aquesta temporada".

Reacció del València CF

Davant el succeït, el club valencianista no ha tardat a reaccionar. A través d'un comunicat oficial han assegurat que els àudios publicats per 'Superdeporte' "estan editats i adulterats per a transmetre una idea falsa o esbiaixada dins del context d'una conversa general i tractar de generar polèmica".

El club concreta l'origen d'aquests àudios que, segons comuniquen, es van obtindre durant "un menjar que va tindre lloc el 27 abril en un restaurant amb cinc empresaris valencians i la Fundació VCF. El club lamenta l'"atac a la privacitat publicant àudios trets de context" i que, a més han sigut "gravats de manera il·legítima, sense el permís del president Anil Murthy".

En el comunicat expressen que aquesta informació forma part d'"una campanya de desprestigi contra el València "del citat mitjà de comunicació. Els serveis Jurídics del València CF "ja estudien les mesures contra aquest periòdic".

Arxivat a:

Destacats