L'optimisme d'Álvaro Medrán

Guardar

Álvaro Medrán
Álvaro Medrán

Malgrat el moment actual que viu el club, el migcampista de 22 anys ha sigut una de les revelacions del Valencia 2015/2016. La seua primera llum va brillar per primera vegada en un espectacular gol de tir de falta contra el Feyenoord al juliol passat, en un dels partits de pretemporada. D'ací endavant solament ha fet bons partits

En els últims duels que va dirigir Pako Ayestarán abans de la seua marxa, Medrán va partir diverses vegades en la banqueta. Amb Voro va succeir el mateix; Mario Suárez entrava com a titular i el jove jugador mirava des de la banqueta. No obstant això, cada vegada que va entrar al camp com a substitut, va generar una diferència evident i va constituir la companyia perfecta per a Parejo i Enzo Pérez.

El futbolista ha jugat 304 minuts i ha marcat un gol en Lliga. En aquesta nova era a les ordres de Cesare Prandelli, espera ser protagonista en els pròxims duels. La necessitat de l'italià de donar-li força al migcamp i la possessió del baló podria tenir en Álvaro Medrán a un referent amb velocitat i atreviment.

Futur protagonista

"Els jugadors estem amb ganes d'agafar les seues idees (...) Veurem com va quan estiguem tots", va dir Medrán, que també va explicar a VCF Radio que el míster demana treball tàctic, físic i que l'equip no reba gols: "Estem treballant molt en l'aspecte defensiu per a corregir això", va declarar.

Per descomptat, perquè el treball siga òptim abans es necessita alguna cosa molt important: optimisme. El cordovés confia que aquest nou projecte valencianista té bones bases i armes suficients per a avançar en la classificació. Així ho demostra en el camp de joc, en participar cada vegada que és necessari, i en les seues declaracions a la ràdio del club: "Tenim bons jugadors, un bon equip. Es va a veure d'aquí a una mica".

La pròxima prova del Valencia és contra l'Sporting i Medrán, que sap al que s'enfronten, té clar que no és una prova fàcil. "Sabem que és un equip fort, té jugadors de qualitat (...) Esperem que la setmana que ve estiguem parlant d'una bona victòria allà a Gijón", va concloure en la seua visita al programa.

Destacats