John Bryant: "Quan l'equip està descontent amb el teu estat de forma suposa una motivació extra"

El pivot va ser presentat ahir just abans de viatjar a França, d’aquesta manera l’equip feia callar tots els rumors

Guardar

_MAP1972
_MAP1972

"Quan l'equip està descontent amb el teu estat de forma, que està fora de tot dubte, suposa per a qualsevol jugador una motivació extra. Una motivació per a treballar intensament i posar-te en millor estat de forma possible. Entenc que tot açò és part del negoci i pansa en tots els equips. Tots sabem que en esport professional si no aconsegueixes l'estat de manera que s'exigeix, els rectors van a cercar a un altre jugador. Tot açò ha sigut una motivació extra per a mi i he treballat tot el dur que he pogut en aquestes setmanes de pretemporada per a estar en la millor forma possible", explicava John Bryant durant la seua presentació celebrada ahir en la tenda que Pintures Isaval té en l'Avinguda Constitució.

El pivot va arribar a València el passat mes d'agost passat de quilos però amb el pla específic de treball que el club li ha imposat i el seu esforç, força de voluntat i treball, Bryant ha aconseguit fer callar tots els rumors sobre la seua possible cort de l'equip. El mateix jugador era conscient de la seua 'delicada' situació en les files taronges pel que ha fet valdre eixe esperit lluitador en aquest tema i ha aconseguit l'objectiu marcat. "Em considere un treballador, és el que els meus pares em van inculcar, i quan algú em demana que complisca un objectiu done tot el que tinc per a aconseguir-ho, fent tot el que faça mancada per a arribar fins allí. És alguna cosa que forma part de la meua forma de ser", explicava el nord-americà durant la seua presentació.

El center taronja està començant a demostrar la seua capacitat en el que portem de pretemporada (els seus nombres en aquests quatre partits: millor anotador de l'equip amb 11,2 punts, 6 rebots i el jugador més valorat amb 12,2) però la seua millor carta de presentació és la seua trajectòria. El pivot nord-americà ha estat jugant les tres últimes temporades en el Bayern Munich, equip en el qual ha estat jugant la BBL i l'Euroliga (8,8 punts i 6,2 rebots de mitjana en 44 partits en la màxima competició continental). Va ser triat dues vegades com a MVP de la Bundesliga en les seues dues últimes campanyes en Ulm, es va proclamar campió de la BBL en 2014 amb el Bayern i ve de presentar una targeta de 10,4 punts, 6 rebots i 13,7 de valoració en la Lliga Alemanya amb el Bayern.

Quant als objectius més immediats que veu Bryant són "seguir millorant i que eixa millora ajuda a l'equip a millorar. Faré qualsevol cosa que necessite l'equip, crec que en el temps que estic ací he demostrat que m'agrada treballar de valent i seguiré fent-ho durant les pròximes setmanes per a millorar el meu joc i la meua forma física. Vull agrair al Club que m'haja oferit aquesta gran oportunitat, crec que arribe ací en el moment adequat de la meua carrera i estic desitjant eixir a la pista i gaudir amb el bàsquet".

Lliurament de samarretes

El president taronja, Vicente Solà, va donar benvinguda a John Bryant explicant que "John Bryant arriba a nosaltres i a la Lliga Endesa en el moment òptim, amb una experiència en partits al més alt nivell i un coneixement del joc i de les seues pròpies virtuts que segur que ens serà de gran ajuda al llarg de la temporada". A més, Solá va destacar l'ètica de treball del jugador nord-americà destacant que "des que va aterrar a València, John Bryant ens ha demostrat una excel·lent capacitat de treball i ha realitzat un important esforç tant en el treball individual com en el de grup per a adaptar-se i posar-se a punt per a participar en una competició tan exigent com la Lliga Endesa, considerada majoritàriament com la millor del continent. I tot açò sense perdre el somriure i el bon humor que li caracteritzen".

Per la seua banda, Santiago Vallejo, conseller delegat de Pintures Isaval, va assenyalar que "han sigut dos anys de patrocini apassionants on València Basket ha aconseguit que passem de simples patrocinadors a convertir-nos en autèntics aficionats del Club. Hem aconseguit vincular la nostra marca a una altra de prestigi internacional com és València Basket. I volem seguir compartint eixa vinculació tot el temps que siga possible. En ISAVAL hem crescut a través del sacrifici dels nostres fundadors, és per açò que estem tan còmodes d'estar en aquesta "Cultura de l'Esforç".

Pintures Isaval continuarà patrocinant a València Basket durant la temporada 2016-17, per la qual cosa el president taronja i el conseller delegat li han fet lliurament a Santiago Vallejo d'una samarreta commemorativa d'aquest recolze en la que podien veure's el logotip d'aquesta empresa valenciana en la part davantera.

 

Destacats