Honda Centerauto, en les xarxes socials amb els nous Honda Jazz i Crosstar

Honda Centerauto està d'enhorabona amb motiu de l'arribada al mercat dels nous Honda Jazz i Honda Crosstar que, en els pròxims dies, seran protagonistes en les xarxes socials amb accions promocionals d'allò més atractives.

Guardar

45b3c564-c315-4f32-8383-be5390f49f6f
45b3c564-c315-4f32-8383-be5390f49f6f

Honda Centerauto compte ja en les seues instal·lacions amb diverses unitats dels nous models Honda Jazz i Honda Crosstar que protagonitzaran, en els pròxims dies, diverses accions promocionals que tindran difusió en les xarxes socials. Influencers comptant en primera persona la seua experiència al volant del nou Honda Jazz, sortejos entre els seguidors d'Honda Centerauto o rutes per la ciutat de València en la qual fotografiar-se al costat d'aquests atractius vehicles componen un complet programa d'accions que, amb les xarxes socials com a entorn natural, venen a ressaltar les bondats dels nous models de la gamma de la marca japonesa.

Els nous Honda Jazz i Honda Crosstar, ja disponibles en Honda Centerauto, ofereixen una experiència de conducció sense esforç amb un rendiment eficient i amb una gran capacitat de resposta gràcies a la tecnologia híbrida avançada e:HEV, de sèrie. La nova generació del Jazz, que forma part de la nova gamma e:TECHNOLOGY d'Honda, està disponible exclusivament amb la tecnologia de propulsió híbrida de dos motors elèctrics (generador i impulsor) e:HEV i encapçala el compromís de la marca que tots els seus automòbils comercialitzats a Europa en el 2022, incorporen conjunts propulsors elèctrics". El Jazz amb tecnologia e:HEV s'ha concebut per a oferir una gran combinació entre alt rendiment i eficiència per a complementar les prestacions de funcionalitat i comoditat a l'interior líders en la seua classe.

Per part seua, el nou Honda Crosstar presenta una proposta d'estil més pròxima a un SUV xicotet, orientada als qui tenen un estil de vida actiu. El nou Honda Crosstar, disponible amb el mateix sistema de propulsió híbrid i amb les mateixes característiques a l'interior que el Jazz, compta amb una carrosseria més alta, tapisseria impermeable i barres de sostre incorporades.

Arxivat a:

Destacats