Història viva per a la presentació

El diumenge es reuniran fins a 20 emblemàtics jugadors en la Fonteta

Guardar

114744664265-2x3
114744664265-2x3

Que enguany és clau ningú ho dubta. El 30º aniversari és una data important pel que des del club taronja tot s'està enfocant al fet que siga un any redó. Si en la presentació d'equipatges, la samarreta de l'afició amb els noms de tots els jugadors i entrenadors que han passat pel club, a més dels títols que han aconseguit, eren els protagonistes, en la presentació de l'equip, a més de l'actual plantilla, seran més d'una vintena d'històrics jugadors els que donen color a l'acte.

La presentació davant l'afició tindrà lloc aquest pròxim diumenge en la Fonteta (a partir de les 17.40 hores, TV Mediterrani) i allí es reuniran noms tan significatius com Víctor Luengo, Nacho Genoll, Brad Branson, Bernard Hopkins, Deixen Tomasevic o Antoine Rigaudeau... Fins a un total de 20 exjugadores de totes les èpoques i el primer entrenador de la història del Club, Toni Ferrer.

No solament es presentarà davant l'afició l'equip de la present temporada i es recordaran els 30 anys d'història del club... també es podrà veure la renovació de cara que ha viscut la Fontenta durant els últims mesos. El club taronja ha estat remodelant les instal·lacions del pavelló municipal amb la finalitat de poder modernitzar-ho i fer-ho més còmode i accessible si cap.

Moltes seran les sorpreses que diumenge que ve es desvetlaran davant l'afició. El Movistar Estudiants serà el convidat amb honors a aquesta gala del bàsquet valencià.

Destacats