Fabián Orellana a punt del Valencia CF

Guardar

Fabián Orellana fichaje
Fabián Orellana fichaje

Ja ho va dir Voro, un que evita declarar quan les preguntes no tenen a veure amb el tema: Orellana és un bon jugador. L'extrem xilé veu complicada la seua continuïtat en el conjunt de Vigo després d'un xoc amb Berizzo ("una falta de respecte inacceptable") que clarament no va trobar solució i donarà amb el jugador fóra del Celta.

Des de fa un parell d'anys i ara des que ocorreguera eixe desacord la setmana passada, el nom de Fabián Orellana ha sonat en el club valencianista. Però més que res perquè és un futbolista que està disponible en el mercat i que en teoria, abans que acabe, es quedarà sense club. No perquè existeix —ara com ara— on situar-ho en el camp de joc.

També, no obstant això, existeixen altres factors que recolzen la circumstància que arribe el xilé a Mestalla: el seu agent, Fernando Felicevic, es troba actualment a Espanya i el Celta hauria reconegut que el Valencia és un dels equips més interessats a adquirir al futbolista que ha participat en 39 partits amb la Selecció xilena.

Per a les posicions d'atac ja hi ha noms: Santi Mina (que va jugar diverses temporades al costat d'Orellana en la seua època cèltica), Bakkali, Nani i Fede Cartabia en els extrems. Este últim podria partir al Dépor i el belga podria arribar a l'equip de Nuno, la qual cosa deixaria un espai per a la ubicació del xilé que, com a extracomunitari, tindria el seu contingent assegurat després de l'eixida de Vinícius Araujo al Huesca.

Hi ha més... L'entrenador d'Alcúdia fa dies insisteix que té els jugadors, però sap que serà necessari fitxar si algú es marxa. Si bé esta afirmació no contempla que puga existir un altre adéu en el conjunt blanquinegre, per activa o per passiva, per dir-ho d'alguna forma, donaria amb El Poeta convertint-se en che abans del final del mercat.

Destacats