Españeta, història viva del club, escriu la seua penúltima pàgina

El club rendeix homenatge i pleuresia al seu fidel assistent.

Guardar

imagen68731g
imagen68731g

Tot en esta vida arriba, tot passa i tot es queda en la memòria... molts seran els que recorden veure com un estadi, una afició, un club, una ciutat van rendir homenatge i pleuresia al seu Españeta. El moment escollit: la presentació de l'equip i el Trofeu Taronja. El lloc: Mestalla, l'estadi on durant 55 anys ha gaudit i treballat el cap d'assistents. L'homenatge a tota una vida dedicada al club che: ser el protagonista de la presentació.

Com si del millor crack es tractés, que ho és, Bernardo Espanya, va ser corejat per Mestalla. Amb l'estadi en peu i un sonor aplaudiment, Españeta, amb els braços en alt saludant a l'afició, va pisar la gespa del seu estimat estadi per última vegada com a treballador del club envoltat d'emblemàtics jugadors dels 55 anys que ha servit al club. Españeta va gaudir el moment, es va detenir, va contemplar a la seua gent, als seus jugadors, a la seua afició.

Després de saludar als jugadors i visiblement emocionat tan sols va ser capaç d'articular un "Sou el millor equip del món, monstres". El València CF projectà en el marcador un vídeo que va emocionar a tota la parròquia blanquinegra però, sobretot, a l'homenatjat que no va deixar de somriure i bromejar amb exfutbolistes de l'equip amb el qual tantes coses va compartir.

Foto: Valencia CF Foto: Valencia CF

Durant el descans, la presidenta del club, Layhoon Chan, va entregar a Españeta una placa commemorativa del moment. De la mateixa manera, Claudio 'Piojo' Lopéz també va rebre una per ser el primer padrí del Trofeu Taronja, just l'any que se celebra els 20 anys del seu fitxatge. També van rebre un detall, una samarreta serigrafiada, Ángel Castellà i Manolo Botubot, emblemàtics jugadors del València per haver acudit a l'homenatge de Españeta.

Bernardo Espanya tanca un cicle, amb la seua jubilació el València CF perd al seu fidel assistent però conserva al millor aficionat, al millor seguidor, aquell que coneix tots els secrets del club, totes les anècdotes i tots els millors moments de la història més recent del club.

Destacats