Els aficionats del Levante UD, protagonistes també de l'ascens a Primera

Guardar

0-8
0-8

El Llevant ja és de Primera. Després de passar una temporada en la categoria d'Argent del futbol espanyol, el conjunt granota li brinda a la seua afició en el Ciutat de València l'anhelat ascens. L'objectiu arriba després d'una campanya per a emmarcar en la qual l'equip de Muñiz ha sobreeixit en joc, punts i victòries sobre la resta de militants de la Segona. Arrere queden les cares de decepció en El Roserar. Les d'avui són d'alegria, emoció i goig doncs els d'Orriols tornen per la porta gran, 77 punts, 36 jornades, 23 triomfs, 8 empats, 5 derrotes... són les xifres de l'ascens.

Després de la victòria davant l'Oviedo en Orriols, l'alegria s'ha deslligat en la gespa del Ciutat de València on els jugadors han celebrat l'ascens davant la seua afició. En arribar al vestuari, l'emoció dels jugadors es deslligava amb el cava, les abraçades i les felicitacions dels directius. Mentrestant, l'afició es desplaçava en massa a la font de les Quatre Estacions, lloc de reunió granota, per a festejar el cinqué ascens del Llevant a la Primera divisió.

Però sens dubte a València Extra volem també donar-los veu a tots ells, els seus aficionats que per fi han celebrat com es mereixen l'ascens del seu equip a Primera divisió. Amb ells hem pogut compartir moments d'alegria, celebració i molta festa perquè el Llevant UD torna a Primera.

Arxivat a:

Destacats