El Valencia perd i encara és una ombra en la Lliga

Celta de Vigo vs Valencia CF

[match id=292 template=futbol]

Dos equips necessitats de punts en este xoc en Balaídos. Berizzo va allistar a un conjunt amb diverses absències i Prandelli va parar a Medrán sense Enzo Pérez, a més d'una sorpresa: Fede Cartabia en la zona de dalt. Fa diverses jornades Santi Mina va baixar el seu nivell i l'italià ho va comprendre.

Els primers minuts del duel es van disputar en el migcamp amb el Valencia ansiós per tenir la pilota i marcar un gol. La pluja va propiciar un joc que, com la pilota, es movia ràpidament entre la zona celeste i la visitant. Es va viure una tibant calma en cada pèrdua.

Amb Gayà lesionat i Montoya com a responsable d'una banda que no és la seua, els que hui van vestir de negre i taronja solament recorrien a pujar pel centre. Passats els 20 minuts va nàixer la primera polèmica: Guidetti va caure en l'àrea per acció de Garay, guanyant-se una groga per l'àrbitre, que no li va creure.

Celta de Vigo vs Valencia CFEl partit va seguir la seua dinàmica fins als 30'. David Costas va derrocar a Rodrigo en l'àrea i Clos Gómez va assenyalar el punt de penal. Parejo, l'expert, es va encarregar de marcar el 0-1 i condemnar als gallecs a minuts de reivindicació davant el seu públic.

D'ara endavant, la fracció de Vigo en l'estadi va jutjar totes les decisions de l'àrbitre, a voltes amb raó, una situació que el Valencia va tenir la intenció d'aprofitar a favor seu. No obstant això, als 43' Roncaglia va esquivar a Garay i Mangala per a marcar l'empat amb una gran jugada davant un Alves cec pel sol de tardor.

El duel es va fer més bell en el segon temps, però també confús. La violència es va convertir en passades i fam de victòria, sobretot per als che, que van trobar el buit en la defensa dels locals i van metrallar a Rubén Blanco durant alguns moments.

Als 64' Nani va obligar a estirar-se al porter local en una d'eixes jugades perilloses. Als 67' el portugués, que encara no enlluerna en l'equip de Prandelli, va repetir després de passada de Cancelo. Com el seu compatriota, tampoc va ser el dia del 2 valencianista.Celta de Vigo vs Valencia CF

Berizzo va traure a Radoja per una molèstia i va servir-se de l'enginy de Marcelo Díaz en el migcamp. Eixa eixida va ser sinònim de benedicció, perquè el xilé va canviar el color del Celta i entre córners i l'ambició de Guidetti va molestar sense parar. Així, d'una passada seua, va nàixer el 2-1 del suec amb un colp de cap precís.

Quedaven solament deu minuts i Prandelli va mirar a Santi Mina i Munir per a traure'ls al camp. No va ser suficient. L'italià va estranyar la fermesa que dóna Enzo Pérez a l'equip del Túria i va pagar cara la seua suspensió i el refredat de jugadors com Mangala i Rodrigo.

Amb esta derrota abans de la pausa FIFA, la paraula "classificació" encara sona malament.