El Valencia Femení empata sense gols a Badajoz

Santa Teresa CD vs Valencia CF Femení

El Valencia CF Femení trau un punt davant un rival, Santa Teresa CD, i un estadi complicat, Viejo Vivero, després de l'empat sense gols produït en la trobada corresponent a la novena jornada de la Iberdrola Primera Divisió Femenina RFEF.

Tres trets al travesser i un al pal van evitar la que podia haver sigut la segona victòria consecutiva a domicili de les de Cristian Toro. No obstant això, malgrat que este punt és poc per a les nostres, les valencianistes van saber generar nombroses situacions de gol, es van mostrar sòlides en defensa i sumen una nova jornada com a invictes. El Valencia CF Femení és quart amb 21 punts en la Lliga Iberdrola.

El conjunt va eixir amb la tensió i intensitat que requereix un dels partits més complicats de la temporada. Les nostres cercaven amb afany la porteria rival i en menys de 15 minuts van estavellar la pilota tres vegades en el travesser. La portera de l'equip local i posteriorment el travesser van repel·lir amb èxit els trets de les nostres.

Les valencianistes tenien el control del joc i a més disposaven de situacions de gol per a obrir el marcador, però el Santa Teresa se sacsejava les escomeses rivals cercant les seues opcions en jugades a pilota parada i joc directe. Nayadet, mitjançant el llançament d'una falta en la frontal, va provocar la primera intervenció de Endler. La xilena va ficar la mà i va desviar la pilota a servei de cantonada.

El Santa Teresa CD se sentia més còmode sobre el terreny de joc a mesura que transcorrien els minuts i les extremenyes van gaudir de la seua ocasió més clara del partit. Corria el minut 35 quan les blanquinegres van traure sobre la línia de gol un tret de Port. No obstant això, va arribar el final del primer temps i el resultat seguia sent l'inicial.

Després del descans, tots dos conjunts es van acostar tímidament a les porteries rivals. Banini, Carol, Mari Paz i Débora G. ho van fer per part de les valencianistes, però unes vegades sense encert i unes altres amb l'infortuni com a protagonista van impedir que eixes situacions de perill acabaren en gol. La '10' valencianista va tenir la més clara del segon temps, però la seua rematada de cap va colpejar en la fusta.

Finalment, 0-0 en un partit que deixa un sabor agredolç per a les blanquinegres.