El València Basket segueix invicte

Els de Pedro Martínez van suar la samarreta davant el Divina Segurs Joventut

VBC-CJB_ok
VBC-CJB_ok

El València Basket explica els seus partits per victòries en aquesta pretemporada. No obstant això, si en els dos partits anteriors els de Pedro Martínez es van veure molt superiors als seus rivals, en la trobada d'ahir van haver de suar la samarreta. Després d'un partit igualat, la superioritat física, el joc interior i la defensa van decantar el marcador al costat taronja en l'últim quart per a deixar-ho al final en un 64-49. Cal destacar l'actuació de John Bryan, qui ha brillat durant tot el torneig, i Luke Sikma per part del conjunt valencià i d'Alberto Albalde (jugador taronja cedit en la 'Penya') per part del Joventut.

Pedro Martínez va posar en pista un quintet inicial format per Guillem Vives, Joan Sastre, Vladimir Jankovic, Will Thomas i John Bryant. Repetits errors en els primers compassos del partit van fer que el Divina Segurs Joventut aconseguira un parcial de 0-10 amb protagonisme ofensiu dels seus exteriors. Vives des del tir lliure i Oriola van ser els encarregats de tornar a ficar als taronges en el partit i va anar després de diverses cistelles consecutives de Jankovic, Oriola i Sikma el València Basket es posava per davant en el marcador (14-12 min.8). Un 2+1 de Sikma per als valencians i dos triples de Abalde i Sàbat per al conjunt català deixaven el marcador en 17-18 per a acabar el primer quart.

VBC-CJB_1okDurant el següent deu minuts, la igualtat va tornar a regnar en la pintura. El Joventud seguia en l'encontre gràcies al seu encert des de la línia de tres mentre que el València Basket intentava fer valdre la seua superioritat en el joc interior amb la dupla Sikma-Oriola i l'entrada en partit de John Bryant (23-18). L'estira-i-arronsa de tots dos conjunts va fer que les forces arribaren molt igualades al descans (34-33) pel que amb el partit obert, els dos últims quarts serien els decisius.

Va ser durant aquesta segona meitat quan el València Basket va corregir errors en defensa que li van fer, al costat de la superioritat física decantar el marcador. En el tercer quart, els de Pedro Martínez van aconseguir arribar als 10 punts d'avantatge i deixar el lluminós mancant deu minuts en un 51-42. Ja en l'últim acte, Sikma i Sastre van aconseguir posar el màxim avantatge taronja (55-42), xifres que anirien ballant entre els onze i tretze punts d'avantatge doncs els valencians estaven en ratxa i el conjunt verdinegre no trobava el aro. Errors i encerts des de la línia de tres es van veure en els últims compassos de la trobada que finalment va reflectir un 64-49 en el marcador.