El príncep de Johor acorda amb Lim gestionar el València CF

Entrarà com a soci capitalista no majoritari però amb el control total de la gestió del club

Guardar

mestalla
mestalla

El príncep de Johor ha arribat a un acord amb l'actual màxim accionista i propietari del València CF, Peter Lim, per a gestionar el club, segons ha avançat À Punt.

Segons s'afirma a la informació, Tunku Ismail ibni Sultan Ibrahim entrarà com a soci capitalista no majoritari però amb el control total de la gestió del club.

En la vesprada d'ahir, el príncep de Johor publicava diversos missatges a les històries d'Instagram on mostrava el seu interés pel club blanc-i-negre i on afirmava que feia falta l'arribada de gent de futbol a la gestió de l'equip.

Aquest acord arriba hores abans de la reunió que aquesta vesprada tindrà el president del València, Anil Murthy, amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, per tractar de resoldre el problema de l'ATE.

El príncep de Johor és hereu del sultanat de Johor, zona molt pròxima a Singapur, lloc de naixement i on resideix Peter Lim, actual màxim accionista del València. Nascut en 1984, casat i amb tres fills, compta amb una incalculable fortuna. Johor és un dels sultanats més rics dels 13 estats que componen Malàisia.

Entre les seues passions està l'esport, concretament el futbol, sent president del Johor FC, amb qui el club de Mestalla té un conveni de col·laboració, i de l'Associació de Futbol de Johor.

Arxivat a:

Destacats