El Levante UD finalitza la seua concentració en La Finca amb un empat davant el Valencia CF (0-0)

levante-valencia

El Levante UD va posar punt i final a la concentració a Algorfa amb l´econtre disputat davant del Valencia CF, el segon de la pretemporada, que va servir per a continuar posant en pràctica els aspectes treballats durant estos dies.

El partit va començar amb tímids acostaments per part de tots dos equips, però conforme van anar avançant els minuts el Levante UD va prendre la iniciativa i va protagonitzar les primeres ocasions clares. Morales, per l'esquerra, es va internar en l'àrea i va buscar a Roger. La rematada del davanter va acabar en servei de cantonada. Poc després, Miramón, Morales i Campanya es van entendre a la perfecció en els voltants de l'àrea rival. El llançament del sevillà va acabar a les mans de Cillesen. Morales ho va tornar a intentar i el seu tret va acabar en el pal i el col·legiat va anul·lar l'acció per fora de joc.

Prop de la primera mitja hora del partit, Morales va tornar a prendre protagonisme en posar un perillós centre que no va trobar rematador per molt poc i, instants després, el ‘11’ llevantinista ho va intentar des de la frontal i l'acció va acabar en servei de cantonada. El capità granota va disposar d'una altra clara ocasió després d'una assistència de Bardhi que li va deixar sol davant Cillesen. El porter va endevinar la seua intenció i l'acció va acabar en córner. Morales i Roger van connectar en els últims instants de la primera meitat però Cillesen va detindre l'esfèric després de la rematada del davanter.

Després de la represa, el Levante UD va formar amb un onze renovat, a excepció de la porteria. Les forces es van igualar una mica més en este segon temps i el Valencia CF va voler sorprendre a Aitor durant els primers minuts, encara que els seus llançaments van marxar alts. El conjunt llevantinista ho va intentar amb una falta executada per Rochina que va acabar en córner i amb un llançament des de fora de l'àrea del migcampista valencià que va atrapar el porter.

Cap dels dos conjunts va ser capaç de perforar la porteria rival i el derbi va finalitzar amb el resultat inicial.

Levante UD: Aitor (Cárdenas, 69’), Toño, Róber Pier, Radoja, Duarte, Roger Martí (Sergio León, 44’), Bardhi, Morales, Miramón, Melero, Campaña. En la segona part van jugar Aitor (Cárdenas, 69’), Coke, Duarte (Fran Manzanara, 60’), Róber Pier (Antonio Luna, 72’), Clerc, Rochina, Vukcevic, Pablo Martínez (Pepelu, 80’), De Frutos, Dani Gómez, Sergio León.

Valencia CF: Cillesen, Thierry (Wass, 44’), Kang-In, Sobrino, Dimoara, Molina, Centelles, Guillamón, Á. Blanco, Carbonell, Alemán. En la segona part també van jugar Racic, Vallejo, Hugo González, Jason.

Àrbitre: Rafa Sánchez López.