El Levante espera a la seua nova víctima en eixe fort anomenat Ciutat de València

L’equip de Muñiz vol ensenyorir-se del cim de la classificació

Guardar

Getafe CF vs Levante UD
Getafe CF vs Levante UD

[match id=284 template=futbol]

El que fa el Levante esta temporada és mèrit, mèrit i mèrit. Dels cinc partits que han disputat en el seu estadi, no han perdut cap i han marcat 12 gols. Gens fa presagiar que esta vegada no serà igual.

Muñiz va prendre a un equip que va patir un trist descens i ara, dotze jornades després, ho té en el més alt de la taula. El rival d'este cap de setmana és el Getafe, que se situa enmig de la taula i que d'aconseguir la victòria escalaria bastant. Els madrilenys van empatar 1-1 de locals davant el Huesca amb un únic gol de l'argentí Faurlín, i abans unien dos triomfs davant el Murica i el Lugo, un dels forts.

En este partit els de Bordalás, qui compleix un mes en la banqueta i li ha fet bé al conjunt, no compta amb Paul Anton però sí amb Lacen, qui no va jugar el cap de setmana passat per sanció. En la defensa hauria d'estar Cala al costat del Cata Díaz (37), un defensa que des de la seua època en Boca Juniors demostra la seua fortalesa i, sobretot, experiència.

El Levante està preparat per a assumir esta prova. L'actuació del "Comandante" contra el Getafe al febrer d'enguany encara està en la memòria granota, a més que de guanyar encadenarien sis triomfs consecutius a casa.

Tanmateix, hauran d'afrontar la prova sense Martins, encara que Abraham està autoritzat per a jugar. Pugues no ser un problema greu en consideració de la profitosa reserva que té Muñiz en la banqueta i que tants fruits li ha donat. Això sumat al bon moment de Roger i Morales són factors suficients perquè els d'Orriols no tinguen res a témer.

El partit es juga hui a les 20.00 hrs i tancarà la jornada 12 de la Lliga 1|2|3.

Destacats