El derbi femení gratis en el Ciutat de València

Guardar

Levante - Valencia
Levante - Valencia

Aquest dissabte 19 de novembre a les 16.00 hores es disputa en l'estadi Ciutat de València un autèntic partit de la Lliga Iberdrola. Llevant Femení i València Femení es veuen les cares en l'onzena jornada de lliga en un apassionant derbi de la capital del Túria.

Amb motiu d'una trobada especial entre els dos equips de València, el Llevant va anunciar que el xoc es disputaria en el feu granota en lloc de jugar-ho en el camp de futbol del Terrer de Paiporta, on habitualment juga el conjunt que dirigeix Andrés Tudela.

Una altra de les iniciatives de l'entitat llevantinista ha sigut oferir el partit de forma gratuïta, per la qual cosa el Ciutat de València obrirà les seues portes aquest dissabte a tots aquells aficionats que vulguen viure en directe un bonic partit de futbol femení. No serà necessari presentar l'abonament del Llevant ni cap tipus d'invitació. El públic podrà accedir a l'estadi per les portes de Tribuna.

Sens dubte serà una trobada especial per a les jugadores de tots dos quadres, rivals en la competició. Granotes i blanquinegres es troben terceres i quartes, respectivament, i encara no coneixen la derrota després de deu jornades disputades fins al moment. Abans de començar el xoc es rendirà un merescut homenatge a la jugadora exllevantinista Mariví Simó, qui va visitar l'elàstica granota durant 18 temporades.

Arxivat a:

Destacats