El color a la presentació ho posa Pintures Isaval

Una tarde llena de animación para disfrutar del basket

Guardar

ISAVAL ES PINTA EN TARONJA
ISAVAL ES PINTA EN TARONJA

Pinturas Isaval, patrocinador de l’encontre, ha preparat una animació molt especial per a este primer partit de la temporada en la Fonteta que enfrontarà al Valencia Basket amb el Movistar Estudiantes en la XXIII edició del Trofeu Ciutat de València (demà, 17:40h, Fonteta, TV Mediterráneo).

 

Calendari de temporada patrocinat per ISAVAL

En el partit de presentació s’ entregarà en les portes d'accés als assistents al partit el tradicional calendari de butxaca de la temporada 2016-17, que en esta ocasió està patrocinat per Pinturas Isaval. El calendari inclou les jornades completes de la Liga Endesa, les dates i horaris dels primers partits de l'Eurocup i la previsió de dates de rondes posteriors tant de la Liga Endesa com l'Eurocup i la Copa del Rei.

 

Un cotxe ple de pilotes Isaval

Durant el transcurs del partit es llançaran al públic assistent centenars de regals que Isaval ha preparat per a este partit. Un cotxe amb el maleter replet de pilotes saltarà al parquet per a repartir-los entre els aficionats. A més, també es llançaran al públic centenars de camisetes per gentilesa de Pinturas Isaval i els jocs dels temps morts també tindran el segell i els regals d'esta empresa valenciana. I el Zeppelín de Pinturas Isaval estarà sobrevolant el sostre de la Fonteta durant tot el partit.

 

“És pinta de Taronja”

Gràcies al patrocini de Pinturas Isaval, els nostres seguidors trobaran de nou en esta arrencada de temporada l'espai conegut com “És pinta de Taronja” en la Fan Zone. La finalitat d'esta iniciativa és que els nostres aficionats més joves puguen, sota la supervisió d'una monitora, fer amb les seues pròpies mans unes pancartes d'animació personalitzades a partir d'unes cartolines amb el nostre color corporatiu. No perdes l'oportunitat i sigues el més original a l'hora d'animar al teu equip!

 

Un record d'un dia especial

Pinturas Isaval, en col·laboració amb l'empresa InstaSport, realitzarà una sèrie de fotografies al públic de la Fonteta mentre gaudeix dels actes de presentació i del partit davant Movistar Estudiantes. Molt atents si veus a un d'estos fotògrafs circulant per les graderies. Ells mateixos us indicaran com podeu trobar i descarregar-vos eixe record d'una nit tan especial com la presentació de la temporada del 30º aniversari.

Destacats