Educació convoca les proves d'accés per a cursar cicles de futbol, vela, mitja muntanya, alta muntanya, barrancs i escalada en ell complex educatiu de Xest

Guardar

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha convocat les proves d'accés de caràcter específic i determinat el calendari d'admissió i matriculació per a cursar els ensenyaments esportius de futbol, vela i mitja muntanya, alta muntanya, barrancs i escalada en el Centro Integrado Público de Formación Profesional Complejo Educativo (CIFP) de Cheste.

Es tracta de les proves per a accedir als cicles inicial i final de futbol; inicial, final i superior de vela; i inicial i final de mitja muntanya, alta muntanya, barrancs i escalada durant el curs 2016-2017.

El termini d'inscripció per a realitzar les proves d'accés serà del 18 al 22 de juliol, ambdós inclosos, i les sol·licituds s'entregaran en el CIFP de Cheste. El llistat provisional d'admesos es publicarà el 25 de juliol i el definitiu el 28 de juliol als taulers d'anuncis i en la web del CIPF Complejo Educativo de Cheste.

Quant al calendari de les proves, el dia 5 de setembre es realitzarà la de muntanya i escalada a la serra d'Aitana d'Alacant; el dia 9 de setembre tindrà lloc la prova de futbol al Complejo Educativo de Cheste, i els dies 10 i 11 de setembre es realitzarà la prova de vela a l'Escola Municipal de Vela de La Marina Real Juan Carlos I de València.

Estan exempts de realitzar les proves els qui acrediten la condició d'esportista d'alt nivell, d'alt rendiment o esportista d'elit, per a accedir als ensenyaments esportius en la modalitat o especialitat corresponent.

Els resultats de les proves seran publicats el dia 12 de setembre als taulers d'informació i la pàgina web del Complejo Educativo de Cheste i en el Centre Autoritzat d'Ensenyaments Esportius FEMECV (muntanya i escalada) i el Centre Autoritzat d'Ensenyaments Esportius FVCV (vela).

Finalment, el període de matriculació en el Complejo Educativo de Cheste serà únic per a tot l'alumnat i donarà començament el dia 19 de setembre, dia de començament de les classes, i finalitzarà el 23 de setembre.

Arxivat a:

Destacats