Després de molt especular... John Bryant és presentat com taronja

El pivot nord-americà compta amb una gran capacitat de treball i sacrifici

Guardar

_MAP1671-2
_MAP1671-2

Podria ser tallat, aquestes eren les paraules que es podrien llegir o escoltar entorn de la Fonteta. No obstant això, aquells que van dubtar de la capacitat de John Bryant per a complir amb el promés hui han de recapacitar sobre açò. A partir de les 10.45 hores el pivot nord-americà serà presentat com a jugador de ple dret en Pintures Isaval (Avd. Constitució núm. 179).

Quan el València Basket ho va contractar aquest estiu sabia quines eren les 'manques' i 'defectes' del jugador però també eren conscients de la capacitat de treball i la responsabilitat que atresorava. És clar que es van blindar per si de cas però John Bryant ha demostrat el seu compromís envers el club, ha deixat clar que vol estar en aquest equip i que vol fer grans coses. Prou mirar els seus nombres aquesta pretemporada: millor anotador de l'equip amb 11,2 punts, 6 rebots i el jugador més valorat amb 12,2. Amb la pèrdua de pes (porta al voltant de deu quilos des que aterrara en la capital del Túria el passat 18 d'agost) els nombres milloraran notablement el que beneficia i acosta, sens dubte, als objectius del club taronja.

No obstant això, aquesta capacitat de treball i saber fer no és alguna cosa desconeguda per al públic i així el pivot nord-americà arriba a València Basket després de jugar les tres últimes temporades en el Bayern Munich, equip en el qual ha estat jugant la BBL i l'Euroliga (8,8 punts i 6,2 rebots de mitjana en 44 partits en la màxima competició continental). Va ser triat dues vegades com a MVP de la Bundesliga en les seues dues últimes campanyes en Ulm, es va proclamar campió de la BBL en 2014 amb el Bayern i ve de presentar una targeta de 10,4 punts, 6 rebots i 13,7 de valoració en la Lliga Alemanya amb el Bayern.

John Bryant estarà acompanyat en la seua presentació pel president Vicente Solá i el conseller delegat Ángel Francisco Martínez Raga en representació de València Basket. Els qui també estaran presents seran Santiago Vallejo, conseller delegat de Pintures Isaval, i Eva Prieto, directora de màrqueting, com a representants de l'empresa amfitriona en aquesta última presentació per a la temporada 2016-17.

Destacats