Condueix al Circuit Ricardo Tormo de Xest amb llegendes del motor en una experiència única

Els aficionats que s'acosten aquest cap de setmana al Circuit podran pilotar al costat d'Alguersuari, Checa, Crivillé, Aspar i Gibernau

Guardar

Prèvia de la Racing Legends que se celebrarà en el Circuit Ricardo Tormo de Xest
Prèvia de la Racing Legends que se celebrarà en el Circuit Ricardo Tormo de Xest

El Circuit Ricardo Tormo celebrarà els dies 4 i 5 de març la huitena edició del Racing Legends, la seua concentració anual de cotxes i motos clàssiques, amb la mirada posada en el record del motociclisme dels 80 i els 90.

El polifacètic pilot, escriptor, editor i organitzador de grans esdeveniments del motor Jaime Alguersuari serà el protagonista d'aquest record del motociclisme èpic del qual van ser estreles, entre d'altres, Jorge Martínez Aspar, Àlex Crivillé, Carlos Checa, Sito Pons o Sete Gibernau.

Tots ells i alguns més han anunciat la seua presència els dies 4 i 5 de març. Junts participaran en una xarrada davant dels aficionats per a recordar les seues batalles en la pista i el treball fora de la pista que tant ha canviat en els últims anys.

Així mateix, els pilots encapçalaran una desfilada multitudinària pel traçat de Cheste. Alguersuari, Aspar, Crivillé, Checa i Gibernau, junt amb altres pilots de l'època i de l'actualitat, completaran una volta seguits per tots els aficionats que acudisquen al Racing Legends amb la seua moto, clàssica o no.

L'automobilisme també serà protagonista en el Racing Legends. Després de molts anys els monoplaces tornaran a rodar per la pista de Cheste. La col·lecció francesa Citroën MEP dels 70 visita per primera vegada el Circuit Ricardo Tormo i els clubs organitzadors exposaran els seus millors exemplars en el pàdoc.

A més, els propietaris de cotxes clàssics tindran l'oportunitat d'exposar els seus cotxes anteriors a 1993 i de participar en la desfilada de cotxes i camions clàssics programada per a aquesta huitena edició.

Les entrades per a assistir a l'esdeveniment estan a la venda des de 13 euros en la pàgina web del Circuit www.circuitricardotormo.com. Els menors de 13 anys compten amb accés gratuït.

Destacats