Com inscriure's a la 15K Vila de Massamagrell 2023

La 15K Villa de Massamagrell compleix 20 edicions i tindrà una completa borsa del corredor

Guardar

15K Villa de Massamagrell en passades edicions
15K Villa de Massamagrell en passades edicions

Ja estan obertes les inscripcions per a la XX edició de la 15K Villa de Massamagrell. La prova es durà a terme el dissabte 20 de maig a les 20.00 hores en el municipi de Massamagrell, i promet ser una competició emocionant i plena de sorpreses. Però, com apuntar-se?

Enguany la carrera és especial, ja que es commemoren 20 anys des que es va començar a celebrar en el municipi. Des de l'organització han previst diferents sorpreses per a celebrar aquesta fita, a més d'una completa borsa del corredor que acompanyarà als participants en aquesta efemèride.

Els interessats a participar en la carrera poden inscriure's fins al 18 de maig a les 23.59 hores a través d'aquest enllaç. El cost del dorsal és de tan sols 10 euros i inclou una borsa del corredor amb samarreta, calcetins, visera i avituallament.

El recorregut de la carrera és similar al d'edicions anteriors, i està certificat amb una distància total de 15 quilòmetres, sent la totalitat de la seua superfície d'asfalt. La competició consta de dues voltes, la primera de cinc quilòmetres i la segona de deu quilòmetres fins a arribar a la meta.

L'eixida de la carrera es durà a terme en l'avinguda Nàquera, en el mateix lloc que en anys anteriors, i el final de la prova tindrà lloc en l'avinguda València, també en el lloc habitual.

La 15K Villa de Massamagrell ha sigut una carrera que tradicionalment ha format part del Circuit de la Diputació de València, i enguany aspira a estar inclosa en el calendari del XXIV Circuit de Carreres Populars "President de la Diputació de València 2023". L'organització espera que la carrera siga un èxit i que molts corredors i corredores s'animen a participar en ella.

No perdes l'oportunitat de participar en aquesta emocionant carrera.

Destacats