El Circuit Ricardo Tormo de Xest posa una rebaixa del 20 % a totes les entrades de l'any 2023

L'última prova el campionat de motociclisme proposa el major descompte en les entrades de tota la temporada 2023

Guardar

El Circuit Ricardo Tormo
El Circuit Ricardo Tormo

El Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana és l'última prova de la temporada de motociclisme celebrada en el Circuit Ricardo Tormo de Xest. L'organització ha posat a la venda les entrades per al Gran Premi del 2023 amb un descompte del 20% per als assistents que es donen cita des del divendres dia 4 fins diumenge que ve 6 de novembre per a veure els entrenaments lliures, les classificacions i les carreres de Moto3, Moto2 i MotoGP. Els xiquets de 6 a 16 anys tindran un descompte especial júnior del 50%.

Els assistents trobaran codis QR repartits pel circuit per a accedir de manera exclusiva a la venda d'entrades de la temporada que ve amb el descompte del 20%. L'accés al portal web estarà disponible fins a les 23:59 del dia 6. La recompensa per als assistents a aquesta edició és doble: en aquest 2022 els fans veuran en directe el desenllaç del campionat del món de la categoria reina i de Moto2; al seu torn, també comptaran amb "el descompte més gran a l'hora de comprar entrades de tots els circuits de la temporada 2023".

Les entrades amb el descompte inclòs oscil·laran entre els 38,40 euros de l'entrada més barata en Tribuna Blanca fins als 152 euros de la més cara en la Tribuna de Boxs. Si la plaça està en Tribuna Roja tindrà un preu de 48 euros; 68, en Tribuna Verda; 79,20, en Tribuna Blava; 100, en Tribuna Groga, i 104, en Tribuna Taronja. Una persona podrà adquirir com a màxim 10 entrades. A més, aquest dijous tornarà el tradicional "Pit walk" dos anys després per la pandèmia on els fans podran conéixer als seus ídols així com la "invasió controlada" de la recta de meta a l'hora del podi.

Bagnaia vol trencar la maledicció de Ducati; Quartararo s'encomanarà a la mística de Xest

El Circuit Ricardo Tormo des de la seua inclusió en el circuit mundial de motociclisme en 1999 ha sigut un total de 19 vegades l'última parada del campionat. Enguany, com tants uns altres, serà l'escenari on es decidiran els títols de la categoria de MotoGP i Moto2. El pilot italià de l'escuderia Ducati, Francesco Bagnaia, i el pilot francés de Yamaha, Fabio Quartararo, es jugaran el mundial en l'asfalt de Xest en l'última prova de l'actual asfaltat abans de la seua renovació per a les pròximes temporades. Per la seua part en la segona categoria la batalla entre el pilot espanyol, Augusto Fernández, i el japonés, Ai Ogura, està assegurada. La bretxa en la classificació de Moto2 és de tan sols 8,5 punts pel que tot està per decidir a partir de les 12.:20 del pròxim diumenge.

"Pecco" Bagnaia és el líder del mundial amb un matalàs d'avantatge de 23 punts sobre Quartararo, el vigent campió. El pilot de Ducati és el gran favorit, ja que pràcticament frega amb la punta dels dits el trofeu: Bagnaia necessita acabar entre els 14 primers o que el seu homònim de Yamaha no guanye per a aconseguir el segon títol de la història de Ducati després de 15 anys. La carrera tindrà lloc a les 14.00 hores i la gala de lliurament de premis a les 21.00 en Fira València.

Destacats