Bakkali o Fede, recanvis per a l'arribada de Orellana

Guardar

Mestalla
Mestalla

Si ahir el nom del xilé sonava amb força, hui el soroll és molt més fort i les pistes més evidents. Fabián Orellana deixa sí o sí el Celta de Berizzo este mes que s'acaba i el Valèencia és el club més interessat en els seus serveis. Solament hauria de prescindir d'un jugador i els candidats són Bakkali o Fede, dos que han sigut lligats a altres clubs.

La negociació està en curs, encara que podria allargar-se fins a l'últim dia del mercat, dimarts que ve 31. Diferent d'altres aspectes en què les eixides són netes i sense problemes, la del jugador es va donar d'una altra forma: pràcticament va ser expulsat. Per això, en este aspecte, la voluntat del xilé és crucial.

El conjunt de Vigo, que viu un gran moment i pel que sembla no té interés per l'estat d'Orellana, demana quatre milions d'euros (al club gallec li va costar la meitat), però els blanquinegres encara no estan segurs de desemborsar eixa quantitat. L'aspecte econòmic podria quedar en segon pla, ja que Orellana ha d'eixir de l'equip que ja no li vol. La clàusula de 15 milions d'euros que hi havia en l'estiu va perdre la vigència amb l'arribada del fred.

El jugador xilé compleix hui 31 anys. Malgrat no ser precisament jove per a l'exercici futbolístic de la zona, l'experiència que posseeix en la Lliga (Granada, 59 partits) i equips locals (Xerez, 28 partits) impliquen un element important per a un equip com el Valencia, que necessita reforçar-se en este sentit.

Fins al moment no hi ha gens confirmat, però Alexanko ja pensa en ell mentre que el seu agent, Fernando Felicevich, el mateix de Claudio Bravo, Arturo Vidal i molts altres jugadors xilens, segueix a Espanya.

Destacats