Alcácer en l'adéu al Valencia i la seua partida al Barcelona: “El meu cor sempre serà valencianista”

A l’uníson, van veure la llum tant les paraules de comiat del jugador, així com les seues declaracions en arribar al Barça

Guardar

vfc
vfc

Un assumpte d'estratègia i coordinació: Paco va complir 23 anys ahir i les seues paraules de comiat es van anunciar en el club che al mateix temps que les seues primeres paraules per al club català. Amb aquest panorama, el jugador nascut a Torrent, que va començar la seua carrera al Valencia amb 11 anys, deixa a l'equip del Túria i es prepara per a seguir concentrant amb la Selecció espanyola. Però, sobretot, es prepara per a ser el nou davanter blaugrana.

Alcácer pràcticament no havia parlat sobre el seu cas, un dels temes candents aquestes últimes setmanes que fins i tot ha generat mems i recriminacions en les xarxes socials. Ahir va aparéixer públicament en un vídeo pujat per la plataforma VCFplay del Valencia amb les seues impressions i les raons de la seua partida. Un adéu que té a veure més amb els seus desafiaments personals i la situació actual del club que amb un afront contra els colors que ho van veure créixer.

"Em vaig assabentar que hi havia una oferta per mi del FC Barcelona i jo vaig ser sincer amb la presidenta i li vaig dir que l'escoltara perquè crec que era una cosa bona per a mi", va relatar. "La meua intenció era eixir, perquè al final és un pas avance en la carrera. Crec que és una bona decisió tan personal com per al club", va afirmar

Per descomptat que també va tenir paraules per a l'afició, els més colpejats per la seua partida: "És clar que alguns entendran i uns altres no (...) La gent ha d'entendre les decisions dels altres i respectar-les. Al final ho poden prendre a bé o malament, però sempre intentaré respectar a Valencia com ho he fet fins ara".

També va tenir paraules d'agraïment per als quals ho van acompanyar aquests últims anys: "Agrair a tot el cos tècnic, tant d'enguany com de l'any passat i des dels 11 anys que jo vaig entrar ací. Gràcies a Déu he pogut aprendre cada any alguna cosa nova en el Valencia, que m'ha fet tenir la possibilitat de ser jugador de futbol professional".

"El meu cor sempre va ser valencianista (...) Al final jo deixe al Valencia ací però sempre ho portaré en el cor", va concloure el davanter.

Les seues paraules en arribar al Barça

El conjunt blaugrana va tancar la plantilla 2016/2017 amb este, el seu últim fitxatge. Ahir Alcácer va atorgar les seues primeres paraules al arribar al Barcelona, el seu nou club. "Estic molt il·lusionat per començar aquesta nova etapa i intentar donar el màxim de mi", va afirmar a Barça TV.

"Treball, humilitat i sobretot professionalitat", va dir respecte a les qualitats que ha de compartir amb els seus companys d'equip en el desafiament que ho espera. Al mateix temps, es va referir a la possibilitat d'estar en el mateix club que Messi, Suárez i Neymar: "Un privilegi estar al costat d'aquests tres jugadors, els tres millors jugadors del món (...) Estar al costat d'ells és un privilegi i intentarem aportar el granit d'arena per a poder donar suport".

Alcácer sap que la seua integració no serà molt difícil en l'equip campió de l'última temporada, ja que en el Barcelona hi ha jugadors que coneix i que ho rebran amb gust: "Conec a bastants jugadors per coincidir en la Selecció o anteriorment amb André, Jordi (...) Venir ací per a mi és una il·lusió molt gran i sobretot se'm farà més fàcil el conéixer a més gent".

En les seues declaracions no va voler deixar de costat als qui ho van criar com a jugador i persona: "El primer: donar les gràcies a tots els clubs en què he estat i han fet possible que jo estiga ací. Per tot el que han fet per mi", va ultimar.

 

Destacats