110 fotografies evoquen 110 anys del Levante UD

Guardar

levante ud
levante ud

L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat per la regidora d'Esports, Pilar Bernabé, assisteix aquesta vesprada a les 20 hores a l'obertura de l'exposició «110 Anys de llevantinisme», una mostra en la qual 110 fotografies evoquen alguns dels moments més importants, emotius o vibrants de la història del Levante UD, un club de futbol que el passat 9 de setembre va complir 110 anys de vida. En l'acte estarà present el president de l'entitat, Quico Catalán, i la junta directiva del Club granota.

«Aquests 110 anys d'història del Levante U.D. són part viva de València, amb un equip que ha oferit grans victòries per a la nostra ciutat, i que mai ha defallit per a situar-se en l'elit del futbol espanyol. L'Ajuntament de València vol posar-se al costat del club i de la seua afició, mostrar amb orgull la força dels granotes i donar a conéixer alguns dels moments més especials viscuts al llarg d'aquests primers 110 anys de vida. Per això convide la ciutadania a visitar el Saló de Cristall de l'Ajuntament, on trobarà a partir de demà aquesta exposició», ha manifestat l'alcalde de València.

La mostra es recull en un corpori de 400 centímetres d'ample per 266 d'alt, realitzat per l'artista faller Carlos Carsí, amb la forma del logotip del 110 aniversari del club. En la part posterior és on poden veure's les 110 fotografies de la història del club.

En el revers d'aquest corpori pot llegir-se, en valencià: «Amb motiu de la celebració del 110 aniversari del naixement del Llevant UD, a través d'aquesta exposició fotogràfica repassem la història llevantinista amb els moments més emblemàtics viscuts per l'entitat centenària».

La mostra estarà en el Saló de Cristall fins divendres que ve. Més tard podrà veure's, del 4 al 16 de novembre, en el Mercat de Colón; i després es traslladarà a altres espais de València.

Arxivat a:

Destacats