Escola Valenciana llança la nova campanya del Voluntariat pel Valencià en Línia

La nova campanya del Voluntariat pel Valencià en Línia, l’activitat d’Escola Valenciana que permet compartir i aprendre valencià per internet, aspira a repetir l’èxit de l’edició 2020

Guardar

CARTELL_A3_ENLINIA_VV
CARTELL_A3_ENLINIA_VV

El Voluntariat pel Valencià en Línia és un programa que promou la creació de parelles lingüístiques en entorns digitals. Aquestes parelles estan formades per una persona que vol aprendre o millorar el seu valencià (aprenenta) i una persona que vol dedicar part del seu temps lliure a compartir el seu valencià (voluntària).

Durant el passat Estat d’Alarma, i el confinament domiciliari derivat, Escola Valenciana va presentar el primer Voluntariat pel Valencià en Línia, que va comptar amb un destacat èxit reunint a centenars de parelles a tot el territori valencià.

"El Voluntariat, en la seua modalitat virtual ens permet superar les barreres geogràfiques associades tradicionalment a la llengua" declara Xon Domènech, la nova Coordinadora del Programa de Voluntariat pel Valencià. L’antic Coordinador del Voluntariat, Vicent Font, lloa les possibilitats d’aquesta modalitat: "Persones que vulguen aprendre valencià i visquen a zones tradicionalment castellanoparlants - o on tenim poca concentració de voluntàries - podran inscriure’s a la nostra campanya En Línia i tindre voluntaris o participar en grups de conversa."

Durant els següents mesos, les persones interessades a participar, podran inscriure's a www.voluntariatpelvalencia.org assumint el rol d’aprenenta o voluntària i triant la modalitat En Línia al formulari.

Les persones que ja estiguen registrades al web en aquesta modalitat abans d’avui, o que vulguen repetir experiència, poden enviar un correu a [email protected] o enviar un whatsapp al 690 23 63 39.

Archivado en:

Destacados