L'Antiga de Campanar, millor Falla 2019 amb 'Juga, Juga...i voràs'

Guardar

Ninot de un monumento fallero plantado en la ciudad de València
Ninot de un monumento fallero plantado en la ciudad de València

la Falla L'Antiga de Campanar ha sigut la guanyadora amb el Primer Premi de Secció Especial de les Falles 2019. L'artista faller Carlos Carsi ha aconseguit conquistar al jurat amb un monument sota el lema "Juga, Juga i voràs" que ha sabut plasmar a la perfecció la sàtira fallera tan característica de les nostres festes josefines.

L'Antiga de Campanar, que aquest anys compleix 30 anys i es troba allunyada del centre, a l'altre costat del llit del riu és un monument realitzat per l'artista Carlos Dasí dissenyat per Alejandro Santa Eulalia.

El monument sota el lema 'Juga, juga ...i voràs' el joc es barreja amb la societat i la política per a parlar dels joguets trencats i els mals de la societat. Fotogaleria de la Millor Falla 2019.

El moment més esperat arribava amb el nomenament del primer premi de la Secció Especial, al qual aspiraven les falles Na Jordana, Falla Convent Jerusalem, Falla Exposició-Micer Mascó, Falla Almirante Cadarso – Conde Altea, Falla Cuba – Literato Azorín, Falla Plaza del Pilar, Falla Sueca – Literato Azorín, Falla Regne de València – Duc de Calàbria i Falla l'Antiga de Campanar.

A més, les Falles de València ja tenen els Ninots Indultats d'enguany. Així, el Ninot Indultat Infantil 2019 ha recaigut en la Falla Ciscar-Borriana que, sota el lema 'Boom!', va captivar al jurat popular amb una sorprenent càpsula del temps, mentre que el títol de Ninot Indultat 2019 ha anat per a la Falla Exposició-Micer Mascó que ha convençut a valencians i visitants amb el realisme de 'Nací en el mediterráneo'.

Archivado en:

Destacados