Pilota a l’escola en Xeraco i Massalfassar

Guardar

El programa Pilota a l’escola de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, que organitza la Federació de Pilota Valenciana tindrà esta setmana una doble jornada en el que a trobades finals es refereix.

A banda continuaran, de manera paral.lela les sessions als centres. Xeraco acull hui una de les multitudinàries trobades d’aquest programa en la seua vessant de primària.

El poliesportiu municipal del municipi de la Safor s’omplirà amb l’arriba de vora 470 alumnes, arribats de 14 centres educatius, en este cas els de: Los Naranjos (Gandia), San José (Tavernes), Sant Antoni de Pàdua (Xeresa), López Marco (Sollana), Carolina Sala (Pego), Sant Miquel (Tavernes), Cervantes (Algemesí), Botànic Cavanilles (Gandia), Montdúver (Gandia), Riu Vernissa (Llocnou), Alcocera (Polinyà), Joan Martorell (Gandia), Joan Martorell (Xeraco), Mariola Benicadell (Alfafara). Els xiquets guadiran d’una matinal farcida de partides amistoses a més de diferents atraccions unflables i tallers relacionats a la pilota.

La Fundación Trinidad Alfonso continua amb el seu important recolzament tant en estes trobades de primària com en les de secundària, que precisament celebraran la seua fase final el pròxim dimecres, dia 8 de maig al poliesportiu de Massalfassar, on més de 100 escolars lluitaran per ser el millor institut dins de la vessant de secundària del programa Pilota a l’escola.

Archivado en:

Destacados