"Woman Wishes, primera plataforma de Marketplace per a dones"

L’emprenedor Sergio Gimeno té com a objectiu aglutinar en el seu projecte les associacions i fundacions d’Espanya

Guardar

sergio-gimeno
sergio-gimeno

Sergio Gimeno va engegar fa quasi un any la plataforma Woman Wishes, un projecte emprenedor que cerca donar visibilitat a aquelles empreses creades per a dones. Un públic objectiu cada vegada més ampli, amb més reptes, objectius i major potencial.

 

Què és Woman Wishes?

Woman Whises és la primera plataforma i-comerce i Marketplace per a dones. Naix per a fomentar el mercat femení però, sobretot, per a ajudar a xicotet i mig comerç, a la xicoteta i mitja empresa al fet que puguen oferir els seus productes o serveis. Nosaltres el que fem és que dins de la nostra plataforma li vam crear un lloc per a ells, és a dir, un espai per a la seua tenda.
 

Com funciona la plataforma?

Dins del nostre centre comercial virtual es veu la seua tenda però li compren directament a ells. Açò és una proposta de valor molt important, nosaltres no ens quedem amb comissions d'aqueixes vendes. Nosaltres cobrem a les empreses que volen estar en la nostra plataforma una quota anual molt assequible, fins i tot els podem fer la seua pàgina web a un preu més que raonable, i tenim una part de la revista perquè isquen articles sobre ells.

Nosaltres fem açò per a ajudar a la gent, és més un emprendimiento social. El que cerquem és guanyar-nos la vida però no fer-nos rics. Cobrem el just i necessari.

 

En quina fase es troba el projecte?

Estem en la segona fase que és Woman Whises. Org Aquesta és una web que aglutina associacions i fundacions d'Espanya. Les diferents associacions podran publicitase i vendre els seus productes a través de nosaltres sense que açò els genere cap cost. Nosaltres guanyem diners dels diferents patrocinadors que vulguen associar el seu nom i logo a l'associació, que s'anuncien en aquestes pàgines de la nostra plataforma. Amb aqueixos diners el que es fa és pagar les diferents despeses que açò ens genera i li donem un 20% a l'associació. D'aquesta forma anem generant una imatge de marca. El que se cerca és crear un lloc on estiguen totes les associacions i fundacions de dones que hi ha a Espanya amb el que serà més fàcil de trobar-les.

La segona fase ja està en marxa, estem contactant amb les associacions perquè vulguen estar amb nosaltres. La plataforma està llesta i a poc a poc s'aniran introduint les diferents associacions amb les quals ja hem contactat.

 

Es pot dir que és una empresa de emprendimiento amb un caràcter marcadament social?

Tot va agafat de la mà. És una forma de emprendimiento social. No és alguna cosa estratègic sinó personal. Cerque aportar el meu granit d'arena perquè les associacions i les empreses cresquen, és una forma d'ajudar a diferents col·lectius. Ells estan en la meua plataforma i em generen un benefici però crec que se'ls ha de retornar una mica d'ací donar-los el 20% dels beneficis que generen des de la seua associació.
 

womanwishesplataformaPer què enfocar-ho a les dones?

Està enfocat cap a les dones pel tipus d'educació que he rebut. En la meua casa em van ensenyar a tractar a les dones i considere que la dona com a col·lectiu té molt a dir. A més, el mercat que mou és enorme. Cerquem que qualsevol persona que cerque un servei ho trobe amb nosaltres doncs el cost d'estar en Woman Whises és mínim i nosaltres no ens quedem gens d'aqueixes vendes. Tampoc podem garantir que embenen però sí que tinguen visibilitat en un lloc que és exclusivament de comerç i productes femenins.

És cert que hi ha diferents associacions de comerç però creiem que treballen per a elles i el seu col·lectiu. Nosaltres treballem per a totes, és com un món sense fronteres on qualsevol persona puga estar i mostrar tot el que comporta el seu negoci. Ara el que realment està en alça són els Marketplace on s'aglutinen tots els comerços online.

 

Com i quan naix la idea?

La idea naix quan m'agafen en Operació Emprèn en 2015 entre més de 300 persones, quan vaig estar en el Teatre Rialto havien 12 persones influents del món empresarial i econòmic de València i vaig presentar un projecte. En principi distava molt d'est però va ser acceptat i vaig aprendre tot el necessari. El projecte el pivoté feia aquesta idea i a poc a poc se'm van ser obrint portes. He guanyat premis encara que la veritat és que diners arriba poc però els premis m'han servit per a poder donar-li difusió al projecte, que es conega.
Destacats