València acollirà el 7a Trobada Mundial de la Ruta de la Seda i la IV Cimera Mundial d'Associacions d'Agències de Viatges

La presidenta de Turisme València, Sandra Gómez, ha presentat la promoció de la ciutat que ha preparat per a la fira FITUR que comença hui dimecres. A més, la plaça central acollirà la presentació de Falles, Patrimoni de la Humanitat, per part de la fallera major de València

Guardar

0117-gomez-1-fitur
Fitur Valencia
Fitur Valencia

Turisme València acudix hui a la Fira Internacional del Turisme, FITUR 2017, amb l'objectiu de promocionar la cultura i gastronomia de la ciutat. Fins al pròxim dia 22, l'estand de València acollirà i promourà diferents actes per a promocionar el patrimoni propi, com la presentació Falles, Patrimoni Immaterial de la Humanitat, i una agenda de més de 30 cites amb aerolínies, agències, majoristes de viatges i mitjans de comunicació.

Així ho ha explicat este dimarts la regidora de Desenvolupament Econòmic i presidenta de Turisme València, Sandra Gómez, qui ha subratllat que la Fundació Turisme València acudix enguany a FITUR “amb un estand de 50 metres quadrats centrat en el patrimoni cultural i gastronòmic de la ciutat”. De fet, en este espai s'instal·larà un monument faller per a commemorar la recent declaració de les nostres festes com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

L'estand estarà presidit per imatges de Falles, la Ciutat de les Arts i les Ciències, la Marina Reial i una altra del producte Gastronomia amb el Marqués de Dosaigües al fons, i es projectarà un vídeo que recopila els diferents audiovisuals que s'han realitzat fins ara per a promocionar els nous programes de producte: València Convention Bureau, Gastronomia, Creuers i Esports. Hi haurà també una pantalla tàctil amb tota la informació turística de la ciutat, situada a l'altura d'una cadira de rodes perquè hi puguen accedir còmodament les persones amb discapacitat.

Segons ha explicat Gómez, la Fundació té a més nombrosos actes previstos i més de 30 cites amb agents, operadors turístics, aerolínies i mitjans de comunicació especialitzats. Entre estos, destaca l'acte de presentació Falles, Patrimoni Immaterial de la Humanitat, que realitzarà la fallera major de València, Raquel Alario, i la seua cort d'honor, hui dimecres en la plaça central, per al qual ja s'ha confirmat la presència de més de 50 assistents, entre mitjans, majoristes de viatges i agències.

Així mateix, ha afegit la regidora, es firmarà un conveni de col·laboració entre la Fundació Turisme València i el Consorci de Sevilla, amb l'objectiu d'establir línies de col·laboració i accions per a millorar el posicionament de la imatge de les dos ciutats com a destí turístic. “En avant”, ha indicat Gómez, “Sevilla i València realitzaran promoció creuada de la seua respectiva oferta turística, difondran els vols i la connexió ferroviària entre ambdós, i duran a terme accions promocionals de l'oferta gastronòmica a través de la marca Saborea España, a la qual pertanyen les dos ciutats”.

Trobada Mundial de les Ciutats de la Ruta de la Seda

Un dels principals anuncis que realitzarà la Fundació en FITUR és el 7th UNWTO (United Nations World Travel Organizations) Silk Road Task Force Meeting (7a Trobada Mundial del Grup de Treball Ruta de la Seda), de l'Organització Mundial del Turisme, una iniciativa que va partir d'esta Fundació, amb suport de l'Agència Valenciana del Turisme, per a convertir la ciutat en seu d'esta setena trobada mundial, que se celebrarà del 29 al 31 de març en la nostra ciutat.

Així mateix, també es presentarà la IV Cimera Mundial d'Associacions d'Agències de Viatges, que organitza la Confederació Espanyola d'Agències de Viatge (CEAV). “Esta trobada reunirà al novembre a València més de 100 presidents i representants d'associacions nacionals d'agències de viatge de tot el món, i serà una oportunitat única per a donar a conéixer València i els seus nombrosos atractius a operadors del sector emissor turístic d'Europa, Amèrica, Àsia, Oceania i Àfrica”, ha apuntat Gómez.

Durant esta setmana de promoció també s'entregaran els diplomes de l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), ja que la Fundació ha renovat en 2016 la marca Q basant-se en les normes de qualitat aplicables a Convention Bureau i a les oficines d'informació turística. Així mateix, està en l’agenda l'Assemblea  de la Xarxa de Ciutats AVE; una trobada de ciutats sobre lloguer vacacional, promogut per Barcelona amb altres 15 ciutats internacionals, i el Fòrum de ciutats sobre sistemes d'intel·ligència turística organitzat per Segittur.

Més de 30 cites amb el sector

En paral·lel, la Fundació té programades més de 30 cites amb agents, operadors turístics, línies aèries i mitjans de comunicació especialitzats, així com amb els directors de les principals oficines espanyoles de turisme en l'estranger. Entre altres, estan previstes reunions amb companyies aèries com Jet2, Ryanair, Vueling, agents de Renfe Viatges, Trivago o Viatges Eroski; directors de les principals revistes de viatges com Viajar, De Viajes, Condé Nast Traveler o importants grups de bloggers com Travel Inspirers o Barcelona Travel Bloggers.

Arxivat a:

Destacats