Turisme València participa en la MITT de Moscou

Guardar

moscu
moscu

Turisme València participa durant aquests dies en la MITT de Moscou, principal fira de la indústria turística a Rússia. Amb l'objectiu de continuar incrementant l'arribada de turistes russos a la ciutat i consolidar el creixement de les pernoctacions registrat durant 2016, València promociona la seua oferta com a destinació turística en la capital russa.

Durant els 3 dies de fira, València valora els recursos turístics a disposició dels visitants entre professionals de sector turístic i prescriptores de destinació (mitjans de comunicació internacionals, turoperadors, agències de viatges...), a través de presentacions i trobades 'one to one', així com entre públic general.

El potencial de l'oferta turística de la ciutat de València suposa un valor afegit per al turista rus. Així, a més de les alternatives de sol i platja que ofereix la ciutat, Turisme València promociona en la MITT de Moscou la gastronomia i l'estil de vida mediterrani, els recursos de 'shopping', l'oferta cultural i d'oci de València, així com l'arquitectura tradicional i d'avantguarda.

Així mateix, es facen valdre els tours llançats en l'últim any: la Ruta del Grial, la Ruta de la Seda i la Ruta Fallera. Amb motiu de la declaració com a Patrimoni Immaterial per part de la UNESCO, s'ha reforçat la promoció de les Falles en el mercat rus com a element identificatiu i singular de València com a destinació turística.

Destacats