Nomdedéu destaca que abril ha conclòs "amb la segona baixada més intensa de l'atur registrat des que tenim dades"

Guardar

Gent treballant
Gent treballant

El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, ha valorat les xifres d'atur registrat del mes d'abril en la Comunitat Valenciana fetes públiques pel Ministeri de Treball i Economia Social i que reflecteixen una disminució de 3.246 persones inscrites en Labora.

Nomdedéu ha qualificat les xifres de "molt positives" ja que, com ha ressaltat, "abril deixa la segona baixada més intensa de l'atur registrat des que tenim dades (-20,2%)".

El director general de Labora ha detallat que el millor comportament s'ha registrat en el sector agrícola (-1,80%) i al sector serveis (-1,38%), mentre que han augmentat lleugerament el nombre de persones desocupades en la indústria (+0,22%) i sense ocupació anterior (+2,28%).

D'altra banda, Enric Nomdedéu ha destacat especialment "l'important augment de la contractació indefinida, amb 71.901 nous contractes". "De fet, ha informat, un de cada dos nous contractes signats en la Comunitat Valenciana ha sigut indefinit (49,8%), la segona major xifra històrica.

Quant a l'afiliació a la Seguretat Social (amb el nombre de persones efectivament donades d'alta treballant) la Comunitat Valenciana és la quarta autonomia amb un major increment (+14.360).

"La Comunitat Valenciana continua consolidant la recuperació econòmica i de l'ocupació, amb una millora notable tant en termes de llocs de treball creats com de la qualitat d'aquests", ha conclòs Nomdedéu.

Arxivat a:

Destacats