LABORA llança una app que agilitza la cerca d'ocupació i formació

Amb l'App GVA Punt Labora també es podran realitzar tràmits com renovar o reactivar la demanda d'ocupació

Guardar

Un grup de gent utilitzant el telèfon movil. Imatge de Robin Worrall
Un grup de gent utilitzant el telèfon movil. Imatge de Robin Worrall

LABORA, el Servei Públic d'Ocupació i Formació de la Comunitat Valenciana, ha llançat una aplicació mòbil que no només acosta tots els serveis que ofereix a la ciutadania, sinó que, a més, agilitza tràmits, com la cerca d'ocupació i formació o la renovació de la demanda d'ocupació. Fins ara, totes aquestes gestions es podien realitzar des de la pàgina web o acudint presencialment a les diferents oficines repartides per tot el territori valencià. No obstant això, ara, gràcies a l'app GVA Punt Labora, tots aquests tràmits els tindràs a l'abast de la teua mà.

Amb tan sols un clic, aquesta aplicació mòbil permet, sense necessitat d'identificar-se, consultar totes les ofertes d'ocupació de la Comunitat Valenciana, així com cursos de formació i notícies d'interés. Així mateix, pots sol·licitar cita prèvia per a la primera inscripció en LABORA o buscar l'oficina Espai LABORA que et corresponga.

Però si a més t'has registrat, els tràmits que pots fer a través del mòbil es multipliquen. I és que a més de consultar les ofertes d'ocupació, podràs inscriure't i fer el seguiment. El mateix ocorre amb els cursos de formació. Per descomptat, amb l'app GVA Punt Labora podràs renovar o reactivar la teua demanda d'ocupació; actualitzar el codi PIN d'identificació en la plataforma; consultar algunes comunicacions que t'envie LABORA; o obtenir els certificats disponibles segons l'estat de la teua demanda d'ocupació i els certificats de Formació.

A més, a través de l'app pots sol·licitar cita prèvia per a una atenció personal, i consultar la ubicació i dades de contacte de l'oficina Espai LABORA que et corresponga. Una infinitat de serveis que et faran la cerca d'ocupació i formació molt més senzilla. Encara no te l'has descarregada?

App Punt Labora
App Punt Labora

Com descarregar l'app GVA Punt Labora

Aquesta aplicació mòbil està disponible tant per a Android, com per a iOS (Apple). Per tant, es pot descarregar de manera completament gratuïta a les botigues oficials de Google Play (Android) i Apple Store (iOS).

En la web de labora.gva.es i en el canal de YouTube de LABORA, trobaràs videotutorials per a saber més sobre com utilitzar l'aplicació. No obstant això, si tens problemes, pots sol·licitar ajuda al personal del teu Espai LABORA o emplenar el formulari d'atenció telefònica perquè et telefonen.

Recorda que per a identificar-se en l'app, serà necessari accedir amb el teu PIN personal. En cas d'haver-ho oblidat, pots sol·licitar-ho en l'opció 'Ha oblidat el seu pin?' i rebràs un SMS amb un nou en el telèfon mòbil amb el qual t'hages registrat en LABORA.

A més de l'aplicació mòbil, Punt LABORA compta amb una pàgina web a la qual pots accedir des de qualsevol dispositiu (https://puntlabora.gva.es/puntlabora/), així com amb terminals on realitzar tràmits de manera presencial en els Espai LABORA, en LABORA Formació o en els centres col·laboradors (pots veure la seua ubicació en aquest enllaç).

Destacats