LaBase amplia els seus serveis en matèries d'igualtat de gènere

L'empresa valenciana està especialitzada en assumptes públics i comunicació institucional

Guardar

alex2-1
alex2-1

L'empresa valenciana LaBase (www.estudiolabase.com), especialitzada en assumptes públics i comunicació política i institucional, comença el 2021 obrint una nova línia de treball especialitzada en igualtat de gènere, en la qual s'oferiran, entre altres serveis, l'elaboració de plans d'igualtat municipals i per a empreses, plans municipals de prevenció de violència de gènere, elaboració de protocols de prevenció i actuació contra les agressions masclistes en espais públics, organització d'accions de plans d'igualtat i punts violeta o formacions sobre igualtat i llenguatge inclusiu.

A més, un altre dels serveis que es potenciaran són les campanyes de comunicació i audiovisuals específiques en matèries d'igualtat, que comptaran amb l'assessorament del nou equip especialitzat que passa a formar part de l'empresa.

El director de LaBase, Alex Comes, ha assenyalat "En aquesta empresa estem plenament conscienciats amb la lluita per la igualtat de gènere, i volem ajudar a totes les persones i entitats que vulguen sumar-se a aquest objectiu, a través de les nostres competències professionals i eines perquè l'aconseguisquen"

Menges, ha afegit "aquesta nova línia de negoci que hem implementat, s'ha acabat de consolidar després de realitzar el nostre primer Pla d'Igualtat intern, que està a l'espera de ser visat per la Generalitat Valenciana en les pròximes setmanes"

Des de l'empresa assenyalen que en aquests primers dies de l'any ja estan treballant per a preparar campanyes per al 8 de març, el dia Internacional de la Dona.

Sobre LaBase

LaBase és una empresa, especialitzada en assumptes públics i comunicació política i institucional, nascuda a València en el 2018 i amb projectes realitzats a nivell internacional.

L'oferta de valor de LaBase es fonamenta en la proximitat i la implicació amb cada projecte, així com les persones responsables d'aquests, i el seu focus està sempre en l'estratègia, identificar i jerarquitzar les necessitats de la nostra clientela i ajudar-los a trobar una solució d'alt valor conceptual i formal.

Aquesta empresa està composta per un equip format per especialistes en cada àrea, que comparteixen una sèrie de valors i cultura, amb l'objectiu de crear projectes d'alta qualitat.

L'empresa està dirigida pel consultor Alex Comes, un dels professionals de la comunicació política més rellevants en la Comunitat Valenciana, subdirector de la plataforma Beers&Politics i delegat en la CV de ACOP (Associació de Comunicació Política. Menges a més és professor de comunicació política en diferents Universitats i col·labora amb alguns mitjans de comunicació.

Destacats