L'IVF publica la línia Inverteix Pime amb una dotació inicial de 125 milions d'euros aportats per la Unió Europea

Aquest nou producte financer permet a les pimes valencianes accedir a préstecs de fins a 5 milions en condicions molt competitives

Guardar

Polígon industrial de Quart de Poblet
Polígon industrial de Quart de Poblet

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat aquest dimecres la nova de finançament IVF Inverteix Pime React EU Feder a través de la que es posen en circulació 125 milions d'euros procedents del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder) de la Unió Europea i destinats a finançar pimes valencianes que duguen a terme projectes d'inversió en 2022.

Cal destacar que a través d'aquest producte financer l'IVF es converteix en canalitzador de l'oferta pública de finançament oferit per altres organismes, en aquest cas la Unió Europea, feia projectes estratègics per a l'economia valenciana.

En concret, la Línia de finançament bonificat IVF Inverteix Pime React EU Feder es dirigeix a finançar nous projectes d'inversió duts a terme per empreses amb seu social o establiment d'activitat en la Comunitat Valenciana, projectes que contribuiran principalment al creixement empresarial, però també a la millora de la competitivitat del teixit productiu valencià.

Aquest nou producte financer està dotat amb 125 milions d'euros, ampliables fins als 180 milions en funció de la demanda que es reba. Cal destacar que els préstecs oferits a través de la Línia IVF Inverteix Pime React EU Feder estan cofinançats amb recursos europeus que provenen del Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional-Feder 2014-2020.

A través d'aquesta línia de finançament les menudes i mitjanes empreses de la Comunitat poden accedir a préstecs d'entre un i 5 milions d'euros, en operacions de fins a deu anys i amb fins a dos de manca. El tipus d'interés aplicat en aquestes operacions serà de #Euribor + 1%.

Aquests préstecs incorporen un percentatge d'ajuda directa en forma de tram no reembossable (TNR) que pot arribar a ser de fins al 20% de l'import concedit en l'operació.

L'Institut Valencià de Finances ofereix en el seu web prestamos.ivf.es tota la informació relativa a aquests productes financers i a través d'aquest mateix portal les persones usuàries poden realitzar la seua sol·licitud de finançament de manera àgil, senzilla i 'en línia'. El termini de sol·licitud comença demà a través de la web i s'allargarà fins al 30 de juny de 2022.

Arxivat a:

Destacats