L’Ajuntament promociona a Fitur el turisme “sostenible i genui” de la ciutat de València

La presidenta de Turisme València, la regidora Sandra Gómez, s’ha reunit este dijous amb responsables turístics de Madrid i Barcelona

Guardar

Valencia Fitur turismo sostenible
Valencia Fitur turismo sostenible

L’estand de València de la Fira Internacional del Turisme, FITUR, ha sigut este dijous l’escenari d’una jornada de treball en la qual s’ha promocionat la ciutat “com una destinació turística sostenible i genuïna”. Així ho ha manifestat la regidora de Desenvolupament Econòmic i presidenta de Turisme València, Sandra Gómez, qui continua a IFEMA amb trobades amb professionals, associacions i responsables del sector turístic de diferents ciutats com ara Barcelona o Madrid. 

“Tenim més de 30 reunions programades”, ha explicat la regidora en acabar una trobada que ha mantingut amb l’associació hispano-japonesa de turisme. Esta reunió s’ha celebrat en el marc de treball encetat, aprofitant la capitalitat de València dins de la Ruta de la Seda, per a atraure els turistes que arriben del Japó, Corea, la Xina, i dins de l’estratègia de buscar el visitant que més gasta en la ciutat.

Sandra Gómez ha recordat que esta estratègia de buscar els nínxols de mercat més rendibles “és un dels objectius de la política municipal de turisme, que vol fugir de les massificacions perquè amb estes es perd la genuïnitat de la destinació”. “Amb esta intenció, a FITUR, fem contactes i també tanquem acords, com el que signàrem ahir amb l’ajuntament de Sevilla per a col·laborar en la promoció de les dos ciutats i posar en valor les connexions existents”.

Un acord que, segons ha anunciat, també es planteja amb altres ciutats que són les principals destinacions turístiques de l’Estat com ara Barcelona, Madrid i Màlaga. “Volem sumar esforços, afegir sinèrgies, tal com ja he parlat hui amb responsables turístics de Barcelona i ho faré, també hui, amb el director general de turisme de Madrid”. 

Turisme València continuarà a FITUR fins al pròxim dia 22, per a promocionar la cultura, gastronomia i patrimoni de la ciutat “i defendre un turisme sostenible amb el que els ciutadans i ciutadanes es troben còmodes i siguen bons amfitrions”.

Arxivat a:

Destacats