L'Ivace convoca 70 beques remunerades d'especialització en internacionalització amb formació pràctica en l'exterior

Guardar

Reunión de empresa (Fuente: Pixabay)
Reunión de empresa (Fuente: Pixabay)

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) ha llançat una nova convocatòria de les beques Ivace Exterior, amb 70 beques remunerades per a especialitzar en internacionalització a persones joves de menys de 30 anys, amb grau universitari, coneixements d'anglés i que no estiguen treballant.

Les beques Ivace Exterior se sumen a les beques Ivace Exportació i Ocupació i a les noves beques llançades enguany, beques Ivace Innovació + Internacionalització, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat "l'aposta de la Conselleria d'Economia Sostenible per la formació i especialització de les persones joves en una matèria amb grans perspectives de futur com és la internacionalització".

"Des de l'any 2016 hem incrementant el nombre de beques convocades, en passar de 30 l'any 2015 a 130 en 2022, gràcies a la posada en marxa d'una nova convocatòria que se suma a les dues convocatòries ja consolidades en l'àmbit de la internacionalització", ha apuntat.

Les beques Ivace Exterior tenen una duració de 12 mesos, i compten amb formació teòrica, orientada a les noves tendències i pràctiques de la realitat actual, a través de formació en Màrqueting digital internacional, així com el curs Superior d'Internacionalització de l'Empresa, de 220 hores de duració. A més, han comptat tradicionalment amb fons europeus, com així està previst en aquesta convocatòria.

L'objectiu és proporcionar una visió global de l'activitat empresarial internacional i de l'entorn institucional relacionat amb la promoció exterior i internacionalització de les empreses valencianes.

La formació pràctica es durà a terme en empreses de la Comunitat Valenciana amb filials en l'exterior, oficines econòmic-comercials d'Espanya en l'exterior, antenes d'Ivace en l'exterior, així com entitats de la Enterprise Europe Network (EEN).

Les persones interessades trobaran tota la informació en la web de l'Ivace. El termini per a sol·licitar aquestes beques finalitza el pròxim 29 de juliol a les 14.00 hores.

Destacats