La Generalitat impulsa una nova edició del Bo Turístic

El 5 de setembre s'obri el termini de reserves dels viatges mitjançant el Bo Turístic

Guardar

Hotel a la Comunitat Valenciana
Hotel a la Comunitat Valenciana

La Generalitat ha avançat la reactivació del programa Viatgem, obrint el 5 de setembre el termini de reserves dels viatges mitjançant el bo turístic. Les estades es podran realitzar des del 19 de setembre fins a finals de desembre, en destins de la Comunitat Valenciana.

En aquesta nova edició del programa Viatgem repartiran més de 20.000 bons turístics, dels quals podran gaudir més de 60.000 persones. Així ho ha anunciat Ximo Puig després de mantenir una reunió amb el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i amb el director general de Turisme, Herick Campos.

En aquesta iniciativa es preveu destinar un total de 8 milions d'euros, i té la finalitat d'estimular la demanda interna de turisme a partir de setembre. A més, es busca consolidar l'ús d'aquest sector clau en la Comunitat Valenciana, allargant al màxim la temporada gràcies a la diversitat d'oferta mediambiental, gastronòmica i turística que pot gaudir-se durant tot l'any.

Què és el bo Viatgem?

El bo Viatgem és un bo turístic promogut per la Generalitat Valenciana perquè tots aquells empadronats en municipis de la Comunitat Valenciana que el sol·liciten, puguen cobrir les seues estades o paquets turístics en la comunitat per un màxim d'un 60% de l'import i fins a un màxim entre 600 euros.

Amb aquesta mesura, el govern valencià intenta incentivar i activar al sector turístic de la Comunitat Valenciana, que compta amb un gran pes en l'economia de la regió amb milers d'empleats en les tres províncies i que va ser una de les més afectades amb la pandèmia de la COVID-19.

Els requisits per a poder demanar el bo Viatgem de la Generalitat Valenciana són els següents:

  • L'allotjament o agència de viatge on vulguem gaudir del bo, haurà d'haver-se adherit al programa.
  • Es requerirà una estada mínima de 2 dies d'allotjament.
  • S'haurà de ser major d'edat i estar empadronat en un dels municipis de la Comunitat Valenciana.
  • S'haurà d'aportar un justificant d'empadronament en el moment de la sol·licitud.

Per a les estades entre 2 i 4 nits, es bonifica el 50% de l'estada amb un màxim de 400 euros per bo. Si les estades són més de 5 nits, es bonifica un 60% de l'import amb un màxim de 600 euros per bo.

Un total de 180.000 persones s'han vist beneficiades des que es va posar en marxa el bo Viatgem en 2020, xifra que es pretén augmentar considerablement amb els següents períodes del programa tant per a tardor d'enguany com per a la pròxima temporada de 2023.

Destacats