Ford Almussafes torna a canviar el calendari d'ERTE per a adaptar-ho a la inestabilitat de subministraments

Guardar

 Els enginyers són dels treballs més demandats en la Comunitat
Els enginyers són dels treballs més demandats en la Comunitat

La direcció de Ford Almussafes ha tornat a modificar el calendari de l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) vigent en la factoria davant la inestabilitat en el subministrament de semiconductors i components.

Així ho ha comunicat l'empresa durant la Comissió de Seguiment de l'ERTO, reunida a les 09.30 hores d'aquest dimecres, segons ha informat el sindicat STM. Es tracta de l'expedient per a les plantes de vehicles i departaments auxiliars de 15 dies laborals de parada completa acordat per al primer trimestre de l'any i que afectarà 4.764 treballadors.

En concret, en Operacions de Vehicles, es cancel·la la parada prevista per a aquest divendres 4 de febrer, mentre que es manté l'ERTO del dilluns 7. Els dies 8 i 9 pararan els treballadors del sistema B al matí i del sistema A a la vesprada. Els dies 10 i 11 estaran d'ERTO en el sistema A a la vesprada.

A través de la línia de supervisió s'informarà els empleats afectats. En els altres dies previstos d'ERTO per a Vehicles, no hi ha canvis de moment.

Segons les mateixes fonts, els sindicats minoritaris en el Comité d'Empresa de Ford segueixen a l'espera de conéixer els detalls sobre l'acord aconseguit per UGT amb la direcció europea per a intentar optar a la producció de models elèctrics en la factoria valenciana durant els pròxims anys i assegurar la càrrega de treball.

Arxivat a:

Destacats