Ford Almussafes torna a canviar el calendari d'ERTE per a adaptar-ho a la inestabilitat de subministraments

Guardar

Enginyers de la planta de Ford a Almussafes
Enginyers de la planta de Ford a Almussafes

La direcció de Ford Almussafes ha tornat a modificar el calendari de l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) vigent en la factoria davant la inestabilitat en el subministrament de semiconductors i components.

Així ho ha comunicat l'empresa durant la Comissió de Seguiment de l'ERTO, reunida a les 09.30 hores d'aquest dimecres, segons ha informat el sindicat STM. Es tracta de l'expedient per a les plantes de vehicles i departaments auxiliars de 15 dies laborals de parada completa acordat per al primer trimestre de l'any i que afectarà 4.764 treballadors.

En concret, en Operacions de Vehicles, es cancel·la la parada prevista per a aquest divendres 4 de febrer, mentre que es manté l'ERTO del dilluns 7. Els dies 8 i 9 pararan els treballadors del sistema B al matí i del sistema A a la vesprada. Els dies 10 i 11 estaran d'ERTO en el sistema A a la vesprada.

A través de la línia de supervisió s'informarà els empleats afectats. En els altres dies previstos d'ERTO per a Vehicles, no hi ha canvis de moment.

Segons les mateixes fonts, els sindicats minoritaris en el Comité d'Empresa de Ford segueixen a l'espera de conéixer els detalls sobre l'acord aconseguit per UGT amb la direcció europea per a intentar optar a la producció de models elèctrics en la factoria valenciana durant els pròxims anys i assegurar la càrrega de treball.

Arxivat a:

Destacats