Colomer mostra el seu suport al turisme i remarca que "és un fenomen que va més enllà del sector"

Guardar

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat en l'acte oficial de clausura de l'Assemblea General de Hosbec
El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat en l'acte oficial de clausura de l'Assemblea General de Hosbec

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat en l'acte de clausura de l'Assemblea General de l'Associació Empresarial Hotelera i Turística de la Comunitat Valenciana (Hosbec) al costat del president d'Hosbec, Antonio Mayor, el president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón; i l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez.

Colomer ha mostrat el seu suport "radical" al sector turístic, un ofici "bell i generós del qual viu molta gent", i ha remarcat que el turisme "és un fenomen que va més enllà d'un sector".

A més, el titular de Turisme ha posat l'accent que "el turisme és una qüestió d'estat", per la qual cosa ha incidit en la importància d'un model col·laboratiu, que ha de ser "tècnic i professional".

El responsable de Turisme ha explicat que "el repte ha de ser sempre connectar amb la demanda", i s'ha mostrat partidari d'impulsar la intel·ligència artificial, els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), o la descarbonització. Així mateix, ha assenyalat que "les dades ens permetran entendre millor allò que fem i prendre decisions solvents" i ha reiterat que "promocionar millor i qualificar el nostre producte ha de ser l'objectiu per a tots".

Colomer també ha agraït a Hosbec "el seu defensa del sector d'una manera indòmita quan és necessari" i ha reivindicat major diàleg amb el sector. "L'eina més potent que tenen les democràcies és el diàleg, i és molt important reconéixer i escoltar l'aportació d'aquest sector" ha afirmat.

Destacats