Colomer avança que el Bo Viatge "ha vingut per a quedar-se" a la Comunitat Valenciana

"És una eina que ha resultat ser molt positiva per a mantenir actiu al sector"

Guardar

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer
El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha presentat la nova edició de la Guia Temps 2022 amb allotjaments, restaurants i experiències d'interior. Durant l'acte, Colomer ha posat en valor el gran aliat que ha demostrat ser el Bo Viatge, "una eina que ha resultat ser molt positiva per a mantenir actiu al sector" i que, com ha quedat demostrat, ha sigut clau perquè el turisme d'interior haja registrat, en 2021, dades d'ocupació del 54,4% – molt per damunt de la mitjana nacional i d'una altra mena de turisme – i el 35,24% del total de pernoctacions d'interior.

D'aquesta manera, Colomer ha apostat per mantenir en el temps aquesta iniciativa. "Sens dubte, el Bo Viatge va ser molt oportú en un moment en el qual els mercats internacionals i nacionals eren inviables pels tancaments perimetrals. Ha funcionat, compta amb la confiança de tot el sector i, per això, a la meua manera de veure, ha arribat per a quedar-se durant molts anys. Almenys, fins que siga necessari".

De fet, el programa Bo Viatge 2022 ha registrat més de 20.000 reserves per a viatjar en el primer període del programa, del 17 de gener fins al 31 de maig, contribuint, a més, a dinamitzar el sector durant les vacances de Setmana Santa, període en el qual s'ha registrat prop de 4.500 reserves en allotjaments de la Comunitat Valenciana.

Per a aquesta nova edició, la Generalitat Valenciana ha destinat un pressupost inicial de 15 milions d'euros i, com a novetat, les persones sol·licitants han pogut triar entre una estada curta amb un mínim de dues nits consecutives, optant per un 50% de descompte de fins a 400 euros; o una estada llarga, amb un mínim de 5 nits consecutives, amb un descompte del 60% de fins a 600 euros.

El Bo Viatge tornarà a obrir-se el pròxim mes de setembre. En eixe moment, per a formar part d'aquest programa tan sols serà necessari registrar-se en la web bonoviatgecv.gva.es amb la signatura digital i realitzar la reserva en la llista d'allotjaments turístics i agències de viatges adherides al pla, que també es podrà consultar des de la web.

Destacats